teymoorei 1 ارسال شده در مهر 95 سلام دوستان من میخوام از قالب steakhouse برای سایتم استفاده کنم اما در بخش مدیرت ماژول ها زمانی که میخوام آیکن های منوی پایین رو تغییر بدم یا حتی متن زیر آیکن رو تغییر بدم بعد از ذخیره تغییرات دیگه کلا آیکن ها رو نمایش نمیده و قابل باز گشتم هم نیست (یعنی حتی با کد های اولیه خودش هم دیگه آیکن ها رو نمایش نمیده) ، همچنین من دقت کردم تغییرات بعد از اولین تغییر در کد ها هم ذخیره نمیشه . لطفا بررسی کنید باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مهر 95 48 minutes قبل , teymoorei گفت: سلام دوستان من میخوام از قالب steakhouse برای سایتم استفاده کنم اما در بخش مدیرت ماژول ها زمانی که میخوام آیکن های منوی پایین رو تغییر بدم یا حتی متن زیر آیکن رو تغییر بدم بعد از ذخیره تغییرات دیگه کلا آیکن ها رو نمایش نمیده و قابل باز گشتم هم نیست (یعنی حتی با کد های اولیه خودش هم دیگه آیکن ها رو نمایش نمیده) ، همچنین من دقت کردم تغییرات بعد از اولین تغییر در کد ها هم ذخیره نمیشه . لطفا بررسی کنید باتشکر درود اول اینکه تصاویر رو داخل آپلودسنتر جومینا به آدرس: jmdownload.ir قرار بدین... بعد هم اینکه این قسمتی که میگید ماژوله یا منو؟ اگر ماژوله از بخش کد در ویرایش گر ادیتش میکنید؟ جزئیات بیشتری قرار بدین... یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teymoorei 1 ارسال شده در مهر 95 سلام ممنونم از توجه شما در بخش ماژول ها ماژول سفارشی هستش من در توضیحاتم گفتم تغییرات ذخیره نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مهر 95 1 ساعت پیش, teymoorei گفت: سلام ممنونم از توجه شما در بخش ماژول ها ماژول سفارشی هستش من در توضیحاتم گفتم تغییرات ذخیره نمیشه درود اگر سایت آنلاین هست دسترسی سایت رو ارسال کنید... ویا از مراحل اسکرین شات قرار دهید یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر