jalaladdin 0 ارسال شده در شهریور 95 (ویرایش شده) با سلام کامپوننت rsform نصب کردم و یک فرم برای قسمت تماس با برای سایتم ساختم ولی هیچ بیغامی جهت ارسال ایمیل مبنی بر اینکه ایمیل ارسال شد نشان نمیده فقط یک دکمه continue نشان میده ویرایش شده شهریور 95 توسط jalaladdin نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در شهریور 95 http://abounajmi.com/index.php/2016-07-15-17-54-38 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 5 ساعت قبل, jalaladdin گفت: http://abounajmi.com/index.php/2016-07-15-17-54-38 درود یا افزونه آر اس فرمتون مشکل داره یا یک جای فرمتون، از فرم تماس خود جوملا استفاده کنید... یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
enekasads 0 ارسال شده در شهریور 95 1 ساعت پیش, RezaDindar گفت: درود یا افزونه آر اس فرمتون مشکل داره یا یک جای فرمتون، از فرم تماس خود جوملا استفاده کنید... یاحق میشه لطف کنید یاد بدین که چه طور میشه ایمیلی رو متصل کرد به فرم تماس جوملا. خیلی ممنون میشم این کار رو بکنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در شهریور 95 سپاس .وقتی از کامپوننت خود جوملا استفاده میکنم فرم تماس با قالب سایتم نمیخونه یعنی فرم تماس بهم ریخته نشان میدهد از کامپوننت ار اس فرم ایمیل دریافت میکنم از طرف سایتم ولی پیغام ایمیل ارسال شد نشان نمیده !!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در شهریور 95 ایمیلی که از طرف سایت دریافت کردم شما یک ارسال جدید دارد. {Name:caption}: {Name:value} ایمیل : as@u.com موضوع : سیش پیام : سیسشیسشیسشیسش : ارسال نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 3 ساعت قبل, enekasads گفت: میشه لطف کنید یاد بدین که چه طور میشه ایمیلی رو متصل کرد به فرم تماس جوملا. خیلی ممنون میشم این کار رو بکنید. درود وقتی میخواید یه تماس ایجاد کنید میگه یک کاربر رو انتخاب کنید، پیام ها به ایمیل اون کاربر که حالا میتونه کاربر ادمین باشه، ارسال میشه و ارسال ایمیل ها هم توسط ایمیل خود سایت که توی تنظیمات کلی هست صورت میگیره... یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 2 ساعت قبل, jalaladdin گفت: سپاس .وقتی از کامپوننت خود جوملا استفاده میکنم فرم تماس با قالب سایتم نمیخونه یعنی فرم تماس بهم ریخته نشان میدهد از کامپوننت ار اس فرم ایمیل دریافت میکنم از طرف سایتم ولی پیغام ایمیل ارسال شد نشان نمیده !!!!! درود بنظرم بهتره از یه قالب خوب یا حداقل قالب خود جوملا استفاده کنید چون قالبتون اصلا استاندارد نیست، و یا از افزونه هایی مثل sp quick contact استفاده کنید، اگر خواستید بگید تا فارسیش رو پیوست کنم. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر