kambizkhalafi 3 ارسال شده در شهریور 95 سلام من کامپوننت ار اس فرم را نصب کردم بعد از ارسال فرم با ارور زیر مواجه میشم در حالی که فرم به دست من رسیده است (Campaign Monitor) Must supply a valid HTTP Basic Authorization header (Code 50) (GetResponse) Unknown token type in authentication header, check X-Auth-Token header format! (Code 1014) Could Not Decode JSON Data, Try to Authorize with VerticalResponse once more نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 2 ساعت قبل, kambizkhalafi گفت: سلام من کامپوننت ار اس فرم را نصب کردم بعد از ارسال فرم با ارور زیر مواجه میشم در حالی که فرم به دست من رسیده است (Campaign Monitor) Must supply a valid HTTP Basic Authorization header (Code 50) (GetResponse) Unknown token type in authentication header, check X-Auth-Token header format! (Code 1014) Could Not Decode JSON Data, Try to Authorize with VerticalResponse once more درود از چه نسخه ای از آراس فرم استفاده میکنید؟ یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در شهریور 95 از نسخه 1.51.14 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در شهریور 95 قابل توجه دوستان مشکل حل شد چون این کامپوننت از لایسنس اصلی استفاده نمیکرد این مشکل براش پیش امده بود و ارور ها مربوط به پلاگین هایی بود که حتما بایستی لایسنس اصلی در سایت استفاده میشد 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر