ehsanss 2 ارسال شده در شهریور 95 سلام دوستان من در کامپوننت K2 یک آیتم ایجاد کردم و در اون یکسری نوشته و عکس قرار دارم ولی وقتی داخل سایت اون آیتم رو میبینم عکسها نشون داده نمیشه تمام تنظیمات مربوط به آیتم رو هم چک کردم همه روی "نمایش" قرار داره ولی باز هم عکس نشون داده نمیشه ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 7 ساعت قبل, ehsanss گفت: سلام دوستان من در کامپوننت K2 یک آیتم ایجاد کردم و در اون یکسری نوشته و عکس قرار دارم ولی وقتی داخل سایت اون آیتم رو میبینم عکسها نشون داده نمیشه تمام تنظیمات مربوط به آیتم رو هم چک کردم همه روی "نمایش" قرار داره ولی باز هم عکس نشون داده نمیشه ممنون میشم راهنماییم کنید درود اگر سایت آنلاینه آدرس سایت رو قرار بدین تا بهتر بشه برسی کرد، چند احتمال وجود داره، یکی اینکه دارید آدرس تصویر رو اشتباه میدین، یکی هم اینکه کی 2 ای که استفاده میکنید با نسخه جوملاتون سازگار نیست. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر