anisagostar 1 ارسال شده در شهریور 95 با سلام خدمت دوستان من یه ماژول میخوام که گالری محصولات رو داخل صفحه هاشت به صورت حرفه ای نشون بده وقتی میرن روی عکس به صورت چرخش یا موارد دیگه نشون بده و با کلیک کردن روش عکس رو به صورت کامل بزرگ نشون بده ممنون میشم راهنمائی کنید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 8 minutes قبل , anisagostar گفت: با سلام خدمت دوستان من یه ماژول میخوام که گالری محصولات رو داخل صفحه هاشت به صورت حرفه ای نشون بده وقتی میرن روی عکس به صورت چرخش یا موارد دیگه نشون بده و با کلیک کردن روش عکس رو به صورت کامل بزرگ نشون بده ممنون میشم راهنمائی کنید درود توی سایت جومینا و یا جوملای جهانی دنبال افزونه ای که میخواید بگردین، اگر مشکلی داشتید در استفاده از افزونه تاپیک ایجاد کنید. یاحق به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
anisagostar 1 ارسال شده در شهریور 95 اسم افزونه مورد نظر رو ممنون میشم بگید تا دانلود کنم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر