ALIREZA244 0 ارسال شده در شهریور 95 سلام دوستان من کامپوننت جی دانلود نصب کردم بعد از نصب به هم ریخت حذفش کردم از داخل هاست هم پوشه مربوطه رو حذف کردم مجدد که نصب کردم این خطا رو میده لطفا راهنمایی بفرمائید. با تشکر خطا: جایگاه ریشه آپلود موجود نیست! /jdownloads /jdownloads/tempzipfiles لطفا این جایگاه هارا در ریشه جایگاه جوملا با اسفاده از برنامه اف تی پی ایجاد کنید و کد دسترسی به جایگاه ها را بر روی 0755 قرار دهید در غیر این صورت جی دانلود کار نخواهد کرد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 9 ساعت قبل, ALIREZA244 گفت: سلام دوستان من کامپوننت جی دانلود نصب کردم بعد از نصب به هم ریخت حذفش کردم از داخل هاست هم پوشه مربوطه رو حذف کردم مجدد که نصب کردم این خطا رو میده لطفا راهنمایی بفرمائید. با تشکر خطا: جایگاه ریشه آپلود موجود نیست! /jdownloads /jdownloads/tempzipfiles لطفا این جایگاه هارا در ریشه جایگاه جوملا با اسفاده از برنامه اف تی پی ایجاد کنید و کد دسترسی به جایگاه ها را بر روی 0755 قرار دهید در غیر این صورت جی دانلود کار نخواهد کرد! درود همین کاری که گفته رو انجام بدین به احتمال زیاد رفع میشه. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ALIREZA244 0 ارسال شده در شهریور 95 دوست عزیز کد دسترسی چیه 45 minutes قبل , RezaDindar گفت: درود همین کاری که گفته رو انجام بدین به احتمال زیاد رفع میشه. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در شهریور 95 سلام برید تو سی پنل Permissions اون رو روی 755 قرار بدید. 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر