albert 0 ارسال شده در تیر 89 سلام دوستان کسی اینو داره با جوملا طراحی شده دمو : http://ichtohormozgan.ir/web/AfterIntro.htm نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در تیر 89 با سلام اگر صفحه اول (Intro) منظورتون است ربطی به جوملا نداره و با html هستش برای اینکار می تونید طرح مورد نظر رو با فتوشاپ ایجاد و قسمت های مربوطه رو که می خواهید لینک دار کنید باید کد نویسی انجام بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
albert 0 ارسال شده در تیر 89 با سلام اگر صفحه اول (Intro) منظورتون است ربطی به جوملا نداره و با html هستش برای اینکار می تونید طرح مورد نظر رو با فتوشاپ ایجاد و قسمت های مربوطه رو که می خواهید لینک دار کنید باید کد نویسی انجام بدید سلام متاسفانه من با فوتوشاپ مشکل دارم می تونم یه همچین چیزی با فتوشاپ طراحی کنم ولی بلد نیستم کد نویسی کنم اماتوریم توی این قضیه :: ببخشید میشه با Dreamweaver اینو تغییر داد و گذاشت صفحه اول سایت اگه میشه یه توضیحی بدین ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در تیر 89 بعد از طراحی کامل با فتوشاپ، باید با استفاده از اسلایس این نرم افــزار، برش های دلخواه را در اجزای مختلف انجام داده و بعد از ذخیره آن، کد اولیه در فرمت اچ تی ام ال را در اختیار خواهید داشت. منتها بعد از جایگذاری کد های PHP و همین طور سیستم مدیریت محتوای مورد نظر، از آن به عنوان قالب آماده استفاده کنید. شکل عملیات اسلایس در فتوشاپ: لینک دانلود فایل Html بصورت نمونه و آماده ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در تیر 89 نیازی به این کار نیستش و مشکل این دوستمون دو چندان خواهد شد شما طرح مورد نظر رو با فتوشاپ ایجاد کنید و قسمت هایی رو که میخواهید لینک دار کنید به تنهایی برش بزنید و به کمک Dreamweaver لینک کنید به آدرس مورد نظر اون وقت می تونید از جوملا برای قسمت های مربوطه استفاده کنید اگر هم نتونستید طرح رو بصورت لایه باز بفرستین براتون انجام بدم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در تیر 89 نوشته های من در پست قبل تفاوتی با پست شما ندارد. آن پست برای آشنایی و نمونه ارسال شده. اگر احتمال می رفت نیازی نیست ارسال نمی کردم :exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در تیر 89 با سلام دوست عزيز من قصد جسارت نداشتم اگر دقت كنيد اين دوستمون براي ايجاد يك صفحه intro هم مشكل دارند حالا تبديل آن به قالب مشكل رو بيشتر و پيچيده تر خواهد كرد فقط خواستم سريع ترين و آسان ترين راه را همنطور كه خودشون خواستن پيشنهاد كنم به هر حال از شما ممنون و عذر خواهي ميكنم از اين بابت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در تیر 89 دوست عزیز این قالب رو برای کجا می خوای استفاده کنی این رو اول بگو اگه برای صفحه اول مثل خوش آمد گویی و لینک دهی به جاهای دیگه خیلی از کر ها می تونی بکنی همین html هم می شه استفاده کرد ولی اگه مثل این قالب می خوای باید حتما همون جوری که دوستان گفتن استفاده کنی ولی برای صفحات خوش آمد گویی شما این فایل را در index.html برزید اولین قالبی که بالا می آید همین چیز هست و بعدا شما باید به www.name.com/index.php لینک دهید شما کارایی این قالب رو لطفا مشخص کنید با تشکر شهریار جون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
albert 0 ارسال شده در تیر 89 دوست عزیز این قالب رو برای کجا می خوای استفاده کنی این رو اول بگو اگه برای صفحه اول مثل خوش آمد گویی و لینک دهی به جاهای دیگه خیلی از کر ها می تونی بکنی همین html هم می شه استفاده کرد ولی اگه مثل این قالب می خوای باید حتما همون جوری که دوستان گفتن استفاده کنی ولی برای صفحات خوش آمد گویی شما این فایل را در index.html برزید اولین قالبی که بالا می آید همین چیز هست و بعدا شما باید به www.name.com/index.php لینک دهید شما کارایی این قالب رو لطفا مشخص کنید با تشکر شهریار جون مشکل حل شد ............ چیزی شاخی هم نبود .................. نظر بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eimanpaladin 1 ارسال شده در تیر 89 جالب شده در ضمن از قدیم گفتن به جای اینکه به کسی ماهی بدی ، ماهیگیری یادش بده دوست عزیز شما می توانید از آموزش زیر که برای تبدیل صفحات psd به html است کمک کنید منبع :www.ittutorial.ir لینک دانلود :دانلود| با حجم :1.23 mb نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
albert 0 ارسال شده در تیر 89 جالب شده در ضمن از قدیم گفتن به جای اینکه به کسی ماهی بدی ، ماهیگیری یادش بده دوست عزیز شما می توانید از آموزش زیر که برای تبدیل صفحات psd به html است کمک کنید منبع :www.ittutorial.ir لینک دانلود :دانلود| با حجم :1.23 mb سلام دوست عزیز من تبدیلش کردم تموم کردم چیزی خاصی هم نداشت ممنون از لطفتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر