khodamoradi 0 ارسال شده در مرداد 95 سلام دوستان .مشکلی پیش اومده که بعضی از دوستانم هم داشتند...من در افزونه تلگرام سطح دسترسی رو مدیر کل میذارم نمایش ایکون تلگرام رو ندارم ولی وقتی عمومیش میکنم این حالت درست میشه..تمام سطح دسترسی هارو چک کردم....!!!!!!1نمیدونم باید برای نمایش در حالت مدیر کل چیکار کنم؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 95 1 ساعت پیش, khodamoradi گفت: سلام دوستان .مشکلی پیش اومده که بعضی از دوستانم هم داشتند...من در افزونه تلگرام سطح دسترسی رو مدیر کل میذارم نمایش ایکون تلگرام رو ندارم ولی وقتی عمومیش میکنم این حالت درست میشه..تمام سطح دسترسی هارو چک کردم....!!!!!!1نمیدونم باید برای نمایش در حالت مدیر کل چیکار کنم؟؟ درود همونطور که توی آموزش هم هست، سطح دسترسی رو روی ادمین قرار میدین و لاگین میکنید و نمایش میده آیکن رو، فکر نمی کنم کار سخت یا خاصی باشه، الان شما دقیقا کجا مشکل دارید؟؟؟ یعنی بعد از اینکه لاگین میکنید آیکن نمیاد؟ اسکرین شاتی قرار دهید. http://jmdownload.ir یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khodamoradi 0 ارسال شده در مرداد 95 بر 8/19/2016 at 01:31 , RezaDindar گفت: درود همونطور که توی آموزش هم هست، سطح دسترسی رو روی ادمین قرار میدین و لاگین میکنید و نمایش میده آیکن رو، فکر نمی کنم کار سخت یا خاصی باشه، الان شما دقیقا کجا مشکل دارید؟؟؟ یعنی بعد از اینکه لاگین میکنید آیکن نمیاد؟ اسکرین شاتی قرار دهید. http://jmdownload.ir یاحق سطح دسترسی رو روی مدیر کل قرار میدم ایکون تلگرام رو برای مدیر ندارم..ولی وقتی روی عمومی قرار میدم نماش ایکون تلگرام رو دارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 95 درود بخش تنظیمات: قبل لاگین: بعد لاگین: مشکلی در نمایش افزونه وجود دارد که آپدیت خواهد شد، آپدیت افزونه پ.خ شد، نسخه جدید رو امتحان کنید شاید مشکل حل شد. یاحق 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khodamoradi 0 ارسال شده در شهریور 95 بر 8/20/2016 at 16:33 , khodamoradi گفت: سطح دسترسی رو روی مدیر کل قرار میدم ایکون تلگرام رو برای مدیر ندارم..ولی وقتی روی عمومی قرار میدم نماش ایکون تلگرام رو دارم. حتی با لاگین کردن به عنوان مدیر هم ایکون تلگرام رو ندارم...ولی وقتی سطح دسترسی رو روی عمومی قرار میدم ایکون ظاهر میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khodamoradi 0 ارسال شده در شهریور 95 سلام..برای اپدیت کردن نیاز هست پلاگین و کامپوننت قبلی رو هم پاک بشه؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 11 ساعت قبل, khodamoradi گفت: سلام..برای اپدیت کردن نیاز هست پلاگین و کامپوننت قبلی رو هم پاک بشه؟؟؟ درود خیر فقط ماژول آپدیت شده... یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر