jalaladdin 0 ارسال شده در مرداد 95 با سلام لطفا مازول تماس با ما حرفه ای برای جوملا ۳ معرفی کنید از کجا میتونم دانلود کنم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 95 46 minutes قبل , jalaladdin گفت: با سلام لطفا مازول تماس با ما حرفه ای برای جوملا ۳ معرفی کنید از کجا میتونم دانلود کنم با تشکر درود چندین افزونه در سایت جومینا منتشر شده، اما علاوه بر اونا این ها هم هستن: http://extensions.joomla.org/extensions/extension?searchall=&filter[tags][]=245&filter[core_catid]=&filter[includes]=&filter[versions]=&filter[type]=free&filter[hasdemo]=&order=&filter[newupdated]=&filter[score]=&filter[favourites]=&dir=DESC&limitstart=0&controller=filter&view=extension&layout=list&Itemid=145&clearorders=0&clearfilters=1 یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در مرداد 95 سلام لطفا افزونه فارسی معرفی کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در مرداد 95 (ویرایش شده) از کامپوننت تماس با ما استفاده میکنم ولی فرم بهم ریخته در سایتم نمایش میدهد http://img7.ir/view/s3/Bx0Ae ویرایش شده مرداد 95 توسط jalaladdin نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در مرداد 95 (ویرایش شده) من یه ماژول فرم تماس مانند این سایت میخواستم www.kaspid.com (در ستون سمت چپ هست) آیا برای جوملا 3.5 همچنین ماژولی هست؟؟ ویرایش شده مرداد 95 توسط jalaladdin تکراری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 95 css های قالب را باید ادیت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در مرداد 95 لطفا راهنمایی فرمایید چگونه این کار انجام دهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 95 آدرس سایت ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر