heydarpour 0 ارسال شده در مرداد 95 با سلام و وقت بخیر یه سوالی داشتم. اینکه چطور میشه برای سیستم فروش فایل جومینا (جوملا 3) طراحی شده توسط آقای تهرانی پلاگین xmap یا هر نقشه سایت دیگه ای رو استفاده کرد. اکثر کامپوننت ها برای خودشون پلاگین نقشه سایت دارن ممنون میشم راهنمایی کنید. فکر کنم جز مواردی است که برای تمای وب سایت های فروش فایل ضروری هست. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 95 8 minutes قبل , heydarpour گفت: با سلام و وقت بخیر یه سوالی داشتم. اینکه چطور میشه برای سیستم فروش فایل جومینا (جوملا 3) طراحی شده توسط آقای تهرانی پلاگین xmap یا هر نقشه سایت دیگه ای رو استفاده کرد. اکثر کامپوننت ها برای خودشون پلاگین نقشه سایت دارن ممنون میشم راهنمایی کنید. فکر کنم جز مواردی است که برای تمای وب سایت های فروش فایل ضروری هست. با تشکر درود فکر نمی کنم xmap از این افزونه پشتیبانی کنه اما احتمالا افزونه jsitemap پشتیبانی کنه، اما اگر بازم نشد باید با سرویس های آنلاین فایل نقشه سایت رو ایجاد و به گوگل معرفی کنید. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
heydarpour 0 ارسال شده در مرداد 95 هم اکنون, RezaDindar گفت: درود فکر نمی کنم xmap از این افزونه پشتیبانی کنه اما احتمالا افزونه jsitemap پشتیبانی کنه، اما اگر بازم نشد باید با سرویس های آنلاین فایل نقشه سایت رو ایجاد و به گوگل معرفی کنید. یاحق با سلام خدمت آقای رضای دیندار، حتما تست می کنم، با استفاده از سروریس های آنلاین میشه نقشه ساخت ولی یه مشکل داره اینکه هر با که یه فایلی که اضافه می شه باید یه نقشه ساخت، این کارم سخت میشه . برای فروشگاههای فایل باید خودش به روز بشه بازم منمنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر