مهسا نوری 2 ارسال شده در مرداد 95 سلام من در قالبم تو عنوان نام نویسنده رو میزنه ولی زمانی که مثلا از طریق سرچ به اون نوشته میرسم نام نویسنده رو نمیزنه و باید که رو مطلب کلیک کنم تا نام نویسنده رو زبزنه لطفا به عکس دقیت کنید اگر من روی مطلب کلیک کنم مطلب باز می شود و نام نویسنده رو هم میزنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 95 باید view ی کامپوننت جستجو در قالبتون اورراید بشه. و نام نویسنده هم بهش اضافه بشه. البته اگر توی تنظیمات کامپوننت جستجو موجود نباشه. موفق باشید. 1 واکنش ها : مهسا نوری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهسا نوری 2 ارسال شده در مرداد 95 2 minutes قبل , رضاقاسمی گفت: باید view ی کامپوننت جستجو در قالبتون اورراید بشه. و نام نویسنده هم بهش اضافه بشه. البته اگر توی تنظیمات کامپوننت جستجو موجود نباشه. موفق باشید. سلام یعنی باید چکار بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 95 اول از همه ببینید آیا تنظیمات وجود دارد یا خیر اگر وجود داشت که هیچ ، از همونجا نمایش رو فعال کنید اگر وجود نداشت هم به یک جوملا کار پیام بدید که براتون انجام بده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهسا نوری 2 ارسال شده در مرداد 95 هم اکنون, رضاقاسمی گفت: اول از همه ببینید آیا تنظیمات وجود دارد یا خیر اگر وجود داشت که هیچ ، از همونجا نمایش رو فعال کنید اگر وجود نداشت هم به یک جوملا کار پیام بدید که براتون انجام بده. تو کامپوننت سرچ چیزی گفته نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 95 منم بررسی کردم تو تنظیمات چیزی وجود نداره بنابراین باید به یک جوملا کار سفارش بدید براتون انجام بدن. طبق معمول پیشنهاد ما وبسایت پشتیبانی از مشتریان به آدرس www.sos110.ir میباشد. 1 واکنش ها : مهسا نوری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهسا نوری 2 ارسال شده در مرداد 95 کسی کی تونه کمک کنه؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 95 ببینید بدون کد نویسی نمیشه این مشکلو حل کرد بنابراین بهتون گفتم به یک جوملا کار بفرمایید انجام بدن. کسی رایگان این مشکل رو برای شما حل نمیکنه.. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر