mhd1358 1 ارسال شده در مرداد 95 با سلام فروشگاه مکس شاپ که از کامپوننت ویرچومارت استفاده می کند در لوکال نصب و بدون هیچ مشکلی استفاده کردم . ولی هنگامی که در سرور آپلود و نصب می کنم (حتی بسته نصبی ارجینال) ، پس از نصب صفحه سفید می آید و وقتی مشاهده ارورها رو فعال کردم ، ارور زیر رو نشون می ده ، لطفا راهنمایی کنید . بسیار ممنونParse error: syntax error, unexpected '[' in /home/user/domains/mysite.com/public_html/username/modules/mod_sj_vm_deals/core/helper.php on line 48 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 95 عجیبه که بسته بخاطر خطای parse error در لوکال نصب میشه و در سایت نصب نمیشه اگر افزونه رایگانه ، دانلود کنید و نصب کنید باید مشکل حل بشه. در غیر اینصورت ، در صورت امکان دسترسی به هاست رو ارسال کنید بررسی کنم 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 95 با سلام دلائل مختلفی می تواند داشته باشد لطفا ابتدا نسخه php سرور را بررسی نمایید چنانچه هاست اشتراکی دارید به مدیر سرور اعلام بفرمایید موفق باشید 2 واکنش ها : MRDindar و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 95 13 ساعت قبل, mhd1358 گفت: با سلام فروشگاه مکس شاپ که از کامپوننت ویرچومارت استفاده می کند در لوکال نصب و بدون هیچ مشکلی استفاده کردم . ولی هنگامی که در سرور آپلود و نصب می کنم (حتی بسته نصبی ارجینال) ، پس از نصب صفحه سفید می آید و وقتی مشاهده ارورها رو فعال کردم ، ارور زیر رو نشون می ده ، لطفا راهنمایی کنید . بسیار ممنونParse error: syntax error, unexpected '[' in /home/user/domains/mysite.com/public_html/username/modules/mod_sj_vm_deals/core/helper.php on line 48 درود توی قالب مکس شاپ همچین مشکلی ندیدم من و توی دو تا سایت هم از همین قالب استفاده کردم. افزونه مورد نظر رو لینک دانلودش رو براتون به صورت پیام خصوصی ارسال میکنم جایگزین کنید. یا حق 1 واکنش ها : mehdieternal نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhd1358 1 ارسال شده در مرداد 95 با سلام و سپاس از توجهتون ، مشکل با نسخه php بود ، ظاهرا در نسخه 5.3 بعضی از توابع جدید که از علامت "[" استفاده می کنند قابل اجرا نیست . پس از بروز رسانی به نسخه 5.4 مشکل برطرف گردید . موفق باشید 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر