M.Z 0 ارسال شده در مرداد 95 به نام خدا سلام به تمامیه اساتید انجمن سایت جومینا ، یه تبریک بابت قالب جدید و شروع مجدد انجمن کامپوننت فروشگاه ساز ویرچومارت 3 رو از سایت جومینا نصب کردم اما با چند تا مشکل روبه رو شدم . اول - این خطا رو میده : اخطار Missing Flag fa-IR for language fa-IR. Go to Extensions > Language Manager > Content, and check the parameter Image Prefix for this language. دوم - تمامیه منوهای کشویی باز نمیشه . *راستی اینو هم بگم که روی لوکال نصب کردم ، نمی دونم ربطی داره یا نه . خیلی ممنون از راهنمایی هاتون خداقوت و یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 95 (ویرایش شده) 1 hour قبل , M.Z گفت: به نام خدا سلام به تمامیه اساتید انجمن سایت جومینا ، یه تبریک بابت قالب جدید و شروع مجدد انجمن کامپوننت فروشگاه ساز ویرچومارت 3 رو از سایت جومینا نصب کردم اما با چند تا مشکل روبه رو شدم . اول - این خطا رو میده : اخطار Missing Flag fa-IR for language fa-IR. Go to Extensions > Language Manager > Content, and check the parameter Image Prefix for this language. دوم - تمامیه منوهای کشویی باز نمیشه . *راستی اینو هم بگم که روی لوکال نصب کردم ، نمی دونم ربطی داره یا نه . خیلی ممنون از راهنمایی هاتون خداقوت و یا علی درود برای خطای اول ظاهرا توی منوی زبان ها بخش زبان های محتوا، زبان فارسیتون تصویری براش انتخاب نشده، در مورد منوی های کشویی هم باید بگم ویرچومارت با زبان فارسی مشکل داره. چون آپلود سنتر جومینا محدودیت 2مگی داره از ترین بیت قرار میدم. نسخه اصلاح شده: کلیک کنید! یا حق ویرایش شده مرداد 95 توسط rezadindar اصلاح لینک دانلود 4 واکنش ها : فرحزادیان، رضاقاسمی، M.Z و 1 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 95 با سلام آخرین نسخه آماده شده و فردا احتمالا در وبسایت جومینا منتشر میشه موفق باشید. 4 واکنش ها : M.Z، mehdieternal، فرحزادیان و 1 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر