m2shahi 1 ارسال شده در بهمن 94 درود افزونه بازدید آماررا نصب کردم ولی هر چه در موقعیتهای مختلف قرار میدم در سایت ظاهر نمیشود در ضمن پلاگین مربوطه را نصب کردم ولی در لیست پلا گین ها غیر فعال بود بعد از فعال سازی سایت بالا نیامد و ارور 1146 میدهد بازهم از لطف شما تشکر میکنم 1 واکنش ها : godparadise نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 94 درود افزونه بازدید آماررا نصب کردم ولی هر چه در موقعیتهای مختلف قرار میدم در سایت ظاهر نمیشود در ضمن پلاگین مربوطه را نصب کردم ولی در لیست پلا گین ها غیر فعال بود بعد از فعال سازی سایت بالا نیامد و ارور 1146 میدهد بازهم از لطف شما تشکر میکنم آیا مشخص کرده این ماژول برای کدام صفحه هات یا بهتر بگو برای کدام منو ها قابل نمایش باشد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m2shahi 1 ارسال شده در بهمن 94 آیا مشخص کرده این ماژول برای کدام صفحه هات یا بهتر بگو برای کدام منو ها قابل نمایش باشد ؟ درود بله وقتی مشخص میکنم برای تمام صفحات با ز همان ارور را میده ولی برای ماژول های دیگه این مشکل وجود نداره حتی مازول انگلیسی آمار بازدید را میتونم بدون مشکل استفاده کنم از پیگیری شما تشکر مینمایم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر