net_vahid 1 ارسال شده در بهمن 94 سلام خدمت همه دوستان من روی سرور زمپ در ویندوز یک اسکرپیت نصب کردم و اون رو در شبکه محلی به اشتراک گذاشتم مشکلی هم از لحاظ نمایش و اینا ندارم و همه چیز به خوبی کار میکنه روی این کامپیوتر یک ای پی ادرس گذاشتم که با فراخوان اون ای پی ادرس و یا نام پی سی میشه سایت رو مشاهده کرد خوب تا اینجا همه چیز خوبه ، مشکل زمانی هست که لوگین این اسکریپت با ای پی کار نمیکنه در واقع لوگین باز میشه اما بعد از وارد کردن یوزر و پسورد اتفاقی نمیفته و صفحه رفرش میشه حالا من میخواستم بدونم چطور میشه این مشکل رو رفع کرد ؟ کسی تا حالا با مشکل برخورد کرده ؟ پیشاپیش ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldman 5 ارسال شده در بهمن 94 (ویرایش شده) سلام خدمت همه دوستان من روی سرور زمپ در ویندوز یک اسکرپیت نصب کردم و اون رو در شبکه محلی به اشتراک گذاشتم مشکلی هم از لحاظ نمایش و اینا ندارم و همه چیز به خوبی کار میکنه روی این کامپیوتر یک ای پی ادرس گذاشتم که با فراخوان اون ای پی ادرس و یا نام پی سی میشه سایت رو مشاهده کرد خوب تا اینجا همه چیز خوبه ، مشکل زمانی هست که لوگین این اسکریپت با ای پی کار نمیکنه در واقع لوگین باز میشه اما بعد از وارد کردن یوزر و پسورد اتفاقی نمیفته و صفحه رفرش میشه حالا من میخواستم بدونم چطور میشه این مشکل رو رفع کرد ؟ کسی تا حالا با مشکل برخورد کرده ؟ پیشاپیش ممنون file htaccess ro check kon shayad rewrite niaz dashte bashe ویرایش شده بهمن 94 توسط فرحزادیان لطفا طبق قوانین با حروف فارسی تایپ کنید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mcpdvc 16 ارسال شده در بهمن 94 سلام خدمت همه دوستان من روی سرور زمپ در ویندوز یک اسکرپیت نصب کردم و اون رو در شبکه محلی به اشتراک گذاشتم مشکلی هم از لحاظ نمایش و اینا ندارم و همه چیز به خوبی کار میکنه روی این کامپیوتر یک ای پی ادرس گذاشتم که با فراخوان اون ای پی ادرس و یا نام پی سی میشه سایت رو مشاهده کرد خوب تا اینجا همه چیز خوبه ، مشکل زمانی هست که لوگین این اسکریپت با ای پی کار نمیکنه در واقع لوگین باز میشه اما بعد از وارد کردن یوزر و پسورد اتفاقی نمیفته و صفحه رفرش میشه حالا من میخواستم بدونم چطور میشه این مشکل رو رفع کرد ؟ کسی تا حالا با مشکل برخورد کرده ؟ پیشاپیش ممنون جالبه. برای خودم توی این شرکت لوکال درست کردم. که همه میتونن با یوزر خودش وارد بشه و اطلاعات وارد کنه. هیچ مشکلی هم نداشت. در ضمن از نرم افزار wampserver آخرین ورژن رو نصب کردم. و توی php.ini یه تغییرات دادم که فقط با آی پی وارد سایت بشه. هیچ مشکلی نداشتم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر