master89 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام قالب جدید نصب کردم. چند روزی کار کرد. حالا اومدم تغییرش بدم به قالب های پیشفرض جومینا. حالا ارور 500 میده. [b]500[/b][b]PHP regular expression limit reached (pcre.backtrack_limit)[/b] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در فروردین 90 فکر نکنم مشکل از قالب باشه احتمالاً از افزونه ها باشه که نصب کردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
master89 0 ارسال شده در فروردین 90 با سپاس سایت تازه بالا اومده. هنوز افزونه ای نصب نکردم.جز چنتا مادول و پلاگین که الان حذفشون کردم. اما ارور همچنان باقیست. همه لینک ها به جز صفحه اول بالا میاد. مثلا :http://ibegogo.com/index.php?option=com_search نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در فروردین 90 احتمالاً مشکل از پلاگین ها هست یکبار به دقت غیر فعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
master89 0 ارسال شده در فروردین 90 دوست عزیز چک کردم. اما فقط 1 پلاگین نصب کرده بودم که اونم غیر فعاله. میخواهید یوزر پس بدم چک کنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در صورت امکان اطلاعات هاست + ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر