mcpdvc 16 ارسال شده در بهمن 94 دوستان این پیغام در آرس فایروال من هست You'll need to set the Joomla! temporary folder (currently located in /home/SITENAME/domains/SITENAME.com/public_html/administrator/SITENAME.ir/public_html/tmp) in any location above/home/SITENAME/domains/SITENAME.com/public_html so it won't be publicly accessible over the webچگونه باید درستش بکنم این مشکل رو ؟؟؟ اگه میشه سطح دسترسی این پوشه بگین باید چند باشه? نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldman 5 ارسال شده در بهمن 94 دوستان این پیغام در آرس فایروال من هست You'll need to set the Joomla! temporary folder (currently located in /home/SITENAME/domains/SITENAME.com/public_html/administrator/SITENAME.ir/public_html/tmp) in any location above/home/SITENAME/domains/SITENAME.com/public_html so it won't be publicly accessible over the web چگونه باید درستش بکنم این مشکل رو ؟؟؟ اگه میشه سطح دسترسی این پوشه بگین باید چند باشه? 750 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mcpdvc 16 ارسال شده در بهمن 94 750 باز هم همون پیام رو میده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 94 (ویرایش شده) باز هم همون پیام رو میده. دوست عزیزم من در تاپیک دیگری پیگیر مشکل شما هستم خواهشمندم از یک تاپیک موضوع را پیگیری بفرمایید سپاسگزارم درود بر شما اگر در حال حاضر نشانی پوشه tmp این نشانی است /home/SITENAME/domains/SITENAME.com/public_html/administrator/SITENAME.ir/public_html/tmp باید بدین شکل باشد /home/SITENAME/domains/SITENAME.com/public_html/administrator/SITENAME.ir/tmp از بخش تنظیمات جوملا می توانید این نشانی را تغییر دهید ویرایش شده بهمن 94 توسط تیرداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر