sajadhashemlou 4 ارسال شده در فروردین 90 شما يه جستجو گر دامنه خوب سراغ دارين كه هم انواع دامنه رو جستجو كنه و ثبتش بكنه باتشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser 4 ارسال شده در فروردین 90 دوست عزیز کاش قبلش جستجو میکردید به هر حال: ماژول whois آپادانا: لینک دانلود ir. هم داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در تیر 90 سلام من اینو نصت کردم .ولی کار نمیکنه هر دامنه ای روکه میزنم میگه ثبت شده.درحالی که اصلا ثبت نشده.لطفا راهنمایی کنید. باتشکر:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز این ماژول درست کار میکنه فقط باید بگم box دامنه com در آخر قرار میگیره فقط ایرادش اینه:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan_pars 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام من اینو نصت کردم .ولی کار نمیکنه هر دامنه ای روکه میزنم میگه ثبت شده.درحالی که اصلا ثبت نشده.لطفا راهنمایی کنید. باتشکر:thankyou: سلام من این ماژول و سایر ماژول های مشابه رو نصب کردم همین نشکل برای همشون وجود داشت!دوست عزیز آیا شما از هاست رایگان استفاده می کنید؟!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز شما دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید من به شخصه این ماژول رو امتحان کردم و به درستی عمل میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
flaov 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 من هم امتحان کردم کار نمیکنه یعنی واسه من اصلا جستجو نمیکنه www.parsisweb.com این لینک zanjanhost.ir رو باید عوض کنیم؟؟ چیجوریاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز شما به تاریخ این تاپیک توجه کنید. از حدود 5 ماه پیش هست. سوال جدید در تاپیک جدید!! قوانین!! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر