yaser67 0 ارسال شده در بهمن 94 سلا من چند تا قالب انتخاب کردم و خواستم ماژول هاشو جای گذاری کنم و هر دفه به یک مشکل بر می خوردم و می بهم گفتن که باید یه قالب با یه فریم ورک مشخص انتهاب کنی و شروع کنی من موندم ار کجا و چطور یه سایت بالا بیارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdininja 15 ارسال شده در بهمن 94 سلام دوست عزیز اول بفرمایید موضوع سایت شما چیست تا بهتر راهنمایی کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser67 0 ارسال شده در بهمن 94 http://demo4.mixwebtemplates.com/?template=mx_joomla123 می خوام مثه این طراحی کنم یا ماژول ها مگه فرقی داره که چی باشه و کدوم نوع سایت بخوام پیاده سازی کنم یه سایت می خوامی مثه بالایی درست کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chavosh 30 ارسال شده در بهمن 94 با سلام به نظر من از بسته نصبی قالب های آماده استفاده کنید که به ایدی شما نزدیکتر است و ماژول ها در قالب قرارداده شده است و شما مطالب خود رو جایگزین مطالب نمونه میکنید . از قالب های بروز استفاده کنید تا بعد ها جهت توسعه سایت به مشکل بر نخورید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser67 0 ارسال شده در بهمن 94 با سلام به نظر من از بسته نصبی قالب های آماده استفاده کنید که به ایدی شما نزدیکتر است و ماژول ها در قالب قرارداده شده است و شما مطالب خود رو جایگزین مطالب نمونه میکنید . از قالب های بروز استفاده کنید تا بعد ها جهت توسعه سایت به مشکل بر نخورید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser67 0 ارسال شده در بهمن 94 (ویرایش شده) من خوام بسته نصبی درست کنم و از پوزیشن هاا و ماژول ها هم می دنم من تا حدی برنامه نویسی پی اچی پی کردم وبا فریم ورکهای پی اچ پی اشنایی دارم و کار کردم اما داستان این قالب های جوملا و فریم ورک های اون و که مازاد بر بوتسترپ هستن و هر کمپانی جداگانه کار میکنه می کنه این برام عجیب هستش و متوجه نمیشم از قالب به روز ..خواهشا یه توضیح یا منبعی بزارید که کاملا متوجه داستان قالب جوملا بشم ویرایش شده بهمن 94 توسط yaser67 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chavosh 30 ارسال شده در بهمن 94 چیست Bootstrap یکی از فریمورکهای متن باز CSS که با استفاده از آن میتوان قالب و ظاهر سایت را به سرعت طراحی نمود. بوت استرپ در واقع از چند فایل CSS و Java Script تشکیل شده است که باعث میشود تا دیگر نیازی به نوشتن کدهای سی اس اس یا جاوا اسکریپت نباشد و از کلاسهای آماده بوت استرپ استفاده نمود. به عبارت دیگر Bootstrap مجموعهای از ابزارهای رایگان است برای ایجاد صفحات وب و نرم افزارهای تحت وب جهت تولید و نمایش فرمها، دکمهها، تبها، ستونها و سایر المانهای مورد نیاز. یکی از موارد دشوار و وقت گیر در طراحی سایت اختصاص ویژگیهای مختلف به عناصر صفحه مانند لینکها، هدرها، دکمهها و … است که بوت استرپ به طور پیش فرض این کار را انجام داده است. در واقع به کمک فریمورک Bootstrap طراحان صفحات وب قادر خواهند بود تا صفحاتی با پویایی بالا ایجاد کنند. بوتاسترپ شامل قالبهای آماده طراحی با محوریت HTML و CSS برای تایپوگرافی، فرمها، دکمهها، نمودارها، منوهای راهبری و دیگر اجزاء رابط کاربری است. بوتاسترپ یکی از محبوبترین پروژهها در سایت GitHub است که توسط سایتهای مطرحی چون istockphoto و who.is و godaddy از آن استفاده میکنند. از دیگر موارد مهم در طراحی وبسایت، نمایش صحیح سایت در دستگاههای مختلف نظیر تبلت و موبایل است. طراحی واکنش گرا قابلیتی است که Bootstrap برای این مساله تدارک دیده است. برای استفاده از قابلیت طراحی Responsive باید از سیستم شبکه بندی استفاده نمود؛ سیستم GRID بوت استرپ به صورت پیش فرض با ۱۲ ستون و عرض ۹۴۰ پیکسل طراحی شده است که قابل تغییر است. چرا Bootstrap؟ بهبود نمایش صفحات وب سرعت بالای کار با آن و کاهش زمان اجرای یک پروژه همخوانی با تمامی مرورگرهای استاندارد امکان ایجاد صفحه بندی، امکان ساخت انواع، قابلیتهای زیبا سازی امکان طراحی صفحات وب بصورت واکنش گرا آمار میزان استفاده وبسایتها از فریمورک Bootstrap – سایت بیلد ویت: منبع : http://mrjoomla.net/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B9%D9%87-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA/bootstrap-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jaafaragha 0 ارسال شده در بهمن 94 خیلی کاربردی بود.باز هم ادامه بدهید. آموزش php آموزش asp.net آموزش html آموزش جی کوئری آموزش css آموزش تصویری php آموزش طراحی سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر