kambizkhalafi 3 ارسال شده در فروردین 90 با سلام من میخواهم که قالب =unique&client=0]unique را ویرایش نمایم و ابعاد قسمت power-banner را کم کنم و در قسمت راست آن 3 تا عکس تصادفی درج کنم آیا کسی میتواند این کار را برای ما انجام دهد . تا جایی که میتوانید رایگاه اگر هزینه هم باشد ( فقط با تخفیف ) پرداخت میگردد این قالب را ما میخواهیم در جنگ نرم استفاده نماییم . با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در فروردین 90 دوست عزیز شما لینک از اوکالتون دادید و هیچی معلوم نیست و اینکه بگم برای عکس های تصادفی اینجوری که فهمدیم اگر جوملای جومفا نیز نصب باشدی و اطلاعات زده باشد در نصب عکس های تصادفی در ماژول های شما هست و می تونید در موقعیتی که دوست دارید در قالبتون بزارید و در مورد بنر نیز اگر موقعیت آن را می خواهید کم کنید که باید به برنامه نوبسی اندک آگاه باشدی با مرور گرتون کد اون بخش رو در بیارید و اندازه اون رو کم کنید در اپرا این افزونه نیز خودکار نصب هست در اپرا 10 به بالا اگر عکس یا اسکرین یا دمویی بزارید دوستان بیشتر کمک می کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در فروردین 90 تمامی توضیحات رو با عکس بزار اگر وقت بش کمکت می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در فروردین 90 این تصویر رو ببینید من میخوام ماژول نمایش تصویر رو کوچکتر کرده و سمت راست آن 3 جایگاه user تعریف کنم آیا کسی میتواند راهنمایی کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر