paknejad 2 ارسال شده در دی 94 دوستان گرامی سلام لطفا ارور زیر را مشاهده کنید. کالاهای زیادی در جومشاپینگ واردکرده ام اما، نه کامپوننت در بخش مدیریت و نه کالاها در سایت نمایش داده نمی شوند. به نظر شما مشکل از کجاست؟ البته الان در سایت دیتابیس قدیمی تر را آپلود کردم،مشکل حل شد و کالاها لود شدند. اما من دیتابیسی را نیاز دارم که کلی برای ورود اطلاعات آن زحمت کشیده بودم. عکس ارور مربوطه پیوست می باشد. 1 واکنش ها : matedi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
paknejad 2 ارسال شده در دی 94 دوستان گرامی سلام لطفا ارور زیر را مشاهده کنید. کالاهای زیادی در جومشاپینگ واردکرده ام اما، نه کامپوننت در بخش مدیریت و نه کالاها در سایت نمایش داده نمی شوند. به نظر شما مشکل از کجاست؟ البته الان در سایت دیتابیس قدیمی تر را آپلود کردم،مشکل حل شد و کالاها لود شدند. اما من دیتابیسی را نیاز دارم که کلی برای ورود اطلاعات آن زحمت کشیده بودم. عکس ارور مربوطه پیوست می باشد. ظاهرا عکس ارور مربوطه پیوست نشده. لطفا مشاهده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر