mahsammd 0 ارسال شده در دی 94 با سلام و تشکر بابت افزونه بسیار عالی تون من افزونه رو نصب کردم به درستی هم نصب شود فقط تو بخش مدیریت این دو پیغام خطا رو میده ممنون میشم راهنمایی کنید برطرفش کنم : Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/mahsamsh/public_html/frosh/administrator/components/com_joominaflileselling/views/accounting/tmpl/default.php on line 48Warning: Division by zero in /home/mahsamsh/public_html/frosh/administrator/components/com_joominaflileselling/views/accounting/tmpl/default.php on line 62 منتظر راهنمایی تون هستم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahsammd 0 ارسال شده در دی 94 از دوستان کسی نیست بتونه راهنمایی در ین مورد داشته باشد بسیار سپاسگزار میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 94 نمایش خطا رو غیر فعال کنید 1 واکنش ها : mahsammd نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahsammd 0 ارسال شده در دی 94 سلام ممنون از پاسخ گویی تون. یعنی مشکلی نیست؟ تو کار کردن کامپوننت اختلالی ایجاد نمی کنه؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 94 این دو خطا مهم نیستند. اگر در کامپوننت مشکلی بوجود آمده بدین معنی است که خطای دیگری همانند fatal error بوجود آمده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sanazsafavi 1 ارسال شده در بهمن 94 سلام ایا شما تونستین فایلتون را بعد از خرید دانلود کنین. سیستمهایی که اینترنت دانلود منیجر دارن بهشون خطا میده چطور برطرف کردین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر