hosseinvhd 0 ارسال شده در دی 94 با عرض سلام خدمت تمامی دوستان من پلاگین "دانلود به ازای ایمیل جوملا" رو نصب کردم. حالا وقتی مطلبم رو نوشتم اون رو طوری تنظیم کردم که برای دانلود احتیاج به وارد کردن ایمیل باشه، خطا میده. به این شکل که یک صفحه سفید میاد که بالای اون نوشته شده "خطا در ورود ایمیل". ایمیل رو هم چک کردم ،درسته. دو تصویر از صفحه ایجاد شده برای دانلود و صفحه خطا رو پیوست کردم. کسی از دوستان میتونه منو راهنمایی کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 94 درود بر شما این نسخه رو پاک کنید آخرین نسخه را از سایت سازنده دانلود و نصب کنید ببینید همین مشکل رو دارید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseinvhd 0 ارسال شده در بهمن 94 درود بر شما این نسخه رو پاک کنید آخرین نسخه را از سایت سازنده دانلود و نصب کنید ببینید همین مشکل رو دارید ؟ با سلام نسخه 1.4.3 انگلیسی با موفقیت نصب شد ولی هنگامی که از کامپوننت ها بر روی آن کلیک می کنم یک صفحه سفید می آید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر