sari 1 ارسال شده در دی 94 با سلام وخسته نباشید. ممنون از سایت خوبتون. من یک سایتی رو طراحی کردم و در حال حاضر روی هاست هست.من میخواستم پشتیبانی سایت رو روی یک کامپیوتر دیگه انجام بدم به همین دلیل روی سیستم مورد نظر xamp و هسته جوملا رو نصب کردم و یک بسته نصبی از سایتم ساختم تا روی سیستم نصب کنم.سوالی که از شما دارم این هست که اولا مراحلی که انجام دادم (نصب زمپ و هسته جوملا)لازم بود و درست انجام دادم؟ سوال دوم اینکه چرا بسته نصبی که ساختم بعد از نصب شبیه سایتی که طراحی کردم نیست؟و اون کامپوننت ها و ماژولهایی که نصب کردم رو اصلا نمیاره! خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.چون اولین کارم هست واقعا دچار مشکل شدم. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 94 با افزونه اکیبا بکاپ پشتیبان تهیه کنید 1 واکنش ها : sari نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sari 1 ارسال شده در دی 94 با افزونه اکیبا بکاپ پشتیبان تهیه کنید مرسی از راهنماییتون مراحل قبلی که توضیح دادم درست بود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sari 1 ارسال شده در دی 94 با افزونه اکیبا بکاپ پشتیبان تهیه کنید من با استفاده از همون اکیبا از سایتم پشتیبان تهیه کردم.این کار رو روی هاست انجام دادم.حالا وقتی میخوام فایل پشتیبان رو دانلود کنم پیغام میده که:ممکنه با این روش فایل کامل دانلود نشه. فایل رو دانلود کردم حالا میخوام رو لوکل نصبش کنم ولی وقتی ادرسشو تو لوکلا هاست میدم پیدا نمیکنه.چیکار باید بکنم؟غیر از روش دانلود از کجا میتونم فایل زیپ رو پیدا کنم؟ممنون میشم راهنماییم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در دی 94 من با استفاده از همون اکیبا از سایتم پشتیبان تهیه کردم.این کار رو روی هاست انجام دادم.حالا وقتی میخوام فایل پشتیبان رو دانلود کنم پیغام میده که:ممکنه با این روش فایل کامل دانلود نشه. فایل رو دانلود کردم حالا میخوام رو لوکل نصبش کنم ولی وقتی ادرسشو تو لوکلا هاست میدم پیدا نمیکنه.چیکار باید بکنم؟غیر از روش دانلود از کجا میتونم فایل زیپ رو پیدا کنم؟ممنون میشم راهنماییم کنید. administrator/components/com_akeeba/bakup 1 واکنش ها : mehdieternal نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 94 نه درسته تا همونجا که دانلود میکنید پیدا نمیکنه درسته توی نوار آدرس آخر آخر html رو به php تغییر بدید میاد بالا 1 واکنش ها : sari نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sari 1 ارسال شده در دی 94 نه درسته تا همونجا که دانلود میکنید پیدا نمیکنه درسته توی نوار آدرس آخر آخر html رو به php تغییر بدید میاد واقعا مرسی.مشکلم حل شد مرسی از راهنماییهاتون متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sari 1 ارسال شده در دی 94 واقعا مرسی.مشکلم حل شد مرسی از راهنماییهاتون متشکر حالا اگر من این بکاپ رو روی یک کامپیوتر دیگه نصب کنم میتونم سایتم رو که رو اینترنت هست رو پشتیبانی کنم؟ یا دوباره باید این بکاب رو به هاست انتقال بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 94 خیر باید به هاست برگردونید 1 واکنش ها : sari نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر