rivalboy 105 ارسال شده در دی 94 سلام خدمت همه اساتید بنده قصد دارم یک بسته نصبی را فارسی سازی کنم.بسته شامل یک فایل زیپه که در داخل اون یک پلاگین و یک کامپوننت وجود داره.بنده فایل فارسی را به صورت استاندارد درست کردم.و ادرس فایل های فارسی را به فایل xml نیز معرفی کردم. اما متاسفانه وقتی بسته را نصب میکنم در مدیریت دوباره زبان انگیلسی نشان داده می شود. به نظر شما چه موردی رعایت نشده یا چه مواردی باعث میشه این اتفاقات بیافته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در دی 94 برای تست برنامه کاری دیگه کردم.فایل ترچمه شده را کپی پیست کردم در فایل اصلی زبان که ببینم آیا کلا کار میکنه فایل ترجمه یا نهاما نتیجه به شکل زیر در اومد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 94 این مشکل معنیش اینه احتمالا یکی از خط ها " باز شدن یا بسته شدن ترجمه رو نگذاشتید. 1 واکنش ها : rivalboy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در دی 94 با تشکر مشکل برطرف شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر