avatararea 7 ارسال شده در دی 94 با عرض سلام بعد از امکان نصب کامپوننت جومشاپینگ با مشکلات فراوان کد های مورد نیاز بانکی را از بانک دریافت کردم اما بعد از خرید نه تنها اصلا! به درگاه بانکی متصل نمیشه بلکه ریدایرکت میشه به صفحه تائید پرداخت! آدرس سایت : www.irdoorbin.com اگه کسی از دوستان راه حلی پیدا کنه ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 94 در هنگام خرید اگر درگاه پیشفرض رو انتخاب کنید این مشکل به وجود میاد. در هنگام خرید درگاه بانک ملت رو انتخاب کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
avatararea 7 ارسال شده در دی 94 در هنگام خرید اگر درگاه پیشفرض رو انتخاب کنید این مشکل به وجود میاد. در هنگام خرید درگاه بانک ملت رو انتخاب کنید. من درگاه پیش فرض رو انتخاب نمی کنم درگاه بانک ملت رو انتخاب می کنم خودتون میتونید زحمت بکشید چک کنید لینک سایت رو قرار دادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 94 احتمالا کداش مشکل داره صبر کنید آقای میری بهتون راهنمایی کنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر