mammad9 0 ارسال شده در دی 94 با سلام و عرض خسته نباشید من افزونه درگاه بانک ملت رو از سایتتون دانلود کردم و روی جوملا 3 نصب کردم وقتی میرم تو قسمت پرداخت و روی ملت کلیک میکنم صفحه سفید میشه باید چی کنم درست بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 94 درود بر شما به مدیریت هاست تون بگید نمایش خطا رو فعال کنند تا متن خطا رو بتونیم ببینیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mammad9 0 ارسال شده در دی 94 با سلام خطایی که داده میشه این هست Fatal error: Call to undefined method JSFactory::getModel() in /home/jalase/public_html/kalapaya5/components/com_jshopping/payments/pm_mellat/pm_mellat.php on line 33 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mammad9 0 ارسال شده در دی 94 زرین پال هم دانلود کردم اونم باز صفحه سفید اومد اینم ارورشFatal error: Call to undefined method JSFactory::getModel() in /home/jalase/public_html/kalapaya5/components/com_jshopping/payments/pm_zarinpal/pm_zarinpal.php on line 33 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 94 درود بر شما لینکی که افزونه رو دانلود می کنید را قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
avatararea 7 ارسال شده در دی 94 (ویرایش شده) راه حل: وارد قسمت root هاست بشوید و در آدرس : components/com-jshopping/payments یه فولدر به نام pm_mellat ایجاد کنید و کامپوننت را دوباره نصب نمائید ویرایش شده دی 94 توسط kamyar kazemi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mammad9 0 ارسال شده در دی 94 راه حل: وارد قسمت root هاست بشوید و در آدرس : components/com-jshopping/payments یه فولدر به نام pm_mellat ایجاد کنید و کامپوننت را دوباره نصب نمائید سلام این پوشه خودش موجود بود. و من افزونه بانک ملت رو از این ادرس دانلود کردم http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-bank-commerce/%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84-%D8%AC%D9%88%D9%85-%D8%B4%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%86%DA%AF-joomshopping-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%85%D9%84%D8%AA.html وافزونه زرین پال رو از این آدرس http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-bank-commerce/%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84-%D8%AC%D9%88%D9%85-%D8%B4%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B2%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%BE%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-3.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
avatararea 7 ارسال شده در دی 94 شما افزونرو پاک کن دستی دوباره پوشه رو ایجاد کن بعد نصب کن منم این مشکل رو داشتم این طور حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rbadienia 0 ارسال شده در دی 94 با سلام من هم همین مشکل صفحه خالی را دارم که اصلا به بانک وصل نمیشه همه ی کارهای گفته شده را انجام دادم نتیجه ای نداد میشه لطفا کمک کنید.چون اصلا به بانک وصل نمیشه و فقط صفحه خالیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر