ma3030 1 ارسال شده در دی 94 سلام به دوستان و اساتید محترم من یه افزونه فروشگاه ساز جوملا 2.5 لازم دارم با تاریخ جلالی که ریسانسیو باشه و درگاه های ملت و پی لاین را داشته باشه و به پنل پیامک هم متصل بشه. په افزونه ای را پیشنهاد میکنیو؟ ریسپانسیو بودنشم برام خیلی مهم هستش. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در دی 94 شما بهتره یک قالب فروشگاهی بخری که هم ریسپانس هم فروشگاه سازبهش وصل نکته جوملا2.5 ازرده خارج شده برو3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ma3030 1 ارسال شده در دی 94 شما بهتره یک قالب فروشگاهی بخری که هم ریسپانس هم فروشگاه سازبهش وصل نکته جوملا2.5 ازرده خارج شده برو3 منون از راهنماییتون. من یه سایت ریسپانسیو از قبل دارم و میخوام بهش فروشگاه اضافه بکنم.واسه همین فقط افزونشو میخوام. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در دی 94 جوم شاپینگ خوبه 1 واکنش ها : ma3030 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ma3030 1 ارسال شده در دی 94 جوم شاپینگ جوم شاپینگ را نصب کردم ولی با اینکه قالبم ریسپانسیوه ، خود محصولات فروشگاه ریسپانسیو نمیشن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 94 جوم شاپینگ و ویرچومارت که دو افزونه فروشگاهی هستند خودشون پیشفرض قالب ندارند. باید قالبی داشته باشید که از این فروشگاه ساز ها پشتیبانی کنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر