sari 1 ارسال شده در دی 94 با عرض سلام وخسته نباشید. من یک سایتی رو طراحی کردم و الان روی هاست هست.من سایت رو روی سیستم خودم طراحی کردم و پشتیبانی میکنم.حالا سوالی که دارم این هست که من اگر بخوام از طریق یک کامپیوتر دیگه سایت رو پشتیبانی کنم فقط جوملا و ومپ رو روی اون سیستم نصب کنم کافی هست و میتونم سایت رو پشتیبانی کنم؟یا باید هسته جوملایی که روش سایت رو طراحی کردم هم نصب بشه؟ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر از زحماتتون 1 واکنش ها : isfahanvisit نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 94 با سلام اگر بخواهید سایت اشان را بروز رسانی کنید باید به هاست و مدیریت سایت اشان متصل شید! اگر بخواهید تغییرات را ابتدا روی لوکال انجام دهید بله میتوانید روی سیستم دیگری لوکال نصب کنید و بک آپ سایت رو روی لوکال ببرید و تغییراتتان را اعمال و بعد به هاست منتقل کنید موفق باشید 1 واکنش ها : sari نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sari 1 ارسال شده در دی 94 با سلام اگر بخواهید سایت اشان را بروز رسانی کنید باید به هاست و مدیریت سایت اشان متصل شید! اگر بخواهید تغییرات را ابتدا روی لوکال انجام دهید بله میتوانید روی سیستم دیگری لوکال نصب کنید و بک آپ سایت رو روی لوکال ببرید و تغییراتتان را اعمال و بعد به هاست منتقل کنید موفق باشید مرسی از راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر