poonoodi 2 ارسال شده در آبان 90 من برای یه سایت وردپرس دنبال همچین ابزارکی هستم ولی دریغ از یه دونه اما برای جوملا اینقدر کار شده و مرتب داره زیاد میشه اینجاست که ارزش کار تیم جومینا معلوم میشه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soheilsaghian 0 ارسال شده در دی 90 درود بر شما امکان دارد مقدار درصد ماليات بر ارزش افزوده از 3 به 4 درصد تغيير داد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khorasanb 0 ارسال شده در بهمن 90 اما چرا روی 2.5 کار نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزیز متوجه نیستیا!!!! اگه بالا رو بخونی نوشتن جوملا 1.5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فقط 1.5!!!!!!!!!!!!!!! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام آقای تهرانی از این امکان میشه واسه ورژن 2.5 هم استفاده کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parisa61 0 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و تشکر این ماژول را روی جوملا 2.5 نصب کردم ولی پارامترهای ماژول را نتوانستم پیدا کنم نه در قسمت مدیریت ماژول و نه در مطلب ؟ کجا هستند ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید دوست گلم این افزونه که در این تاپیک معرفی شده مختص به جوملا 1.5 می باشد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samadi 1 ارسال شده در دی 91 ممنون مطالب بالا را کامل خواندم بسیار عالی است. من برای وب سایت ام در نظرداشتم خرید آنلاین با حدود 5 محصول بگذارم و این گزینه بسیار مناسبی می تواند باشد از جناب امیر رضای عزیز ممنونم و از همه دوستانی که به هر نحوی در پیشبرد جومینا موثرند از صمیم قلب آرزوی سلامتی و تندرستی و پیروزی دارم. حسین صمدی عکاس . http://www.mypano360.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadi57 0 ارسال شده در بهمن 91 باسلام فیلدهای ماژول نشون داده نمیشه. مشکل از کجاس؟ جوملا2.5.9 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام این ماژول برای جوملا 1.5 است ولی جوملای شما 2.5 همخوانی ندارد به مسیر تاپیک ها بیشتر دقت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر