hosseinvhd 0 ارسال شده در دی 94 با عرض سلام و خسته نباشید. من یک سایت جوملای 2.5 رو طراحی کردم. حالا که مدیر هاست اون رو برام راه اندازی کرده پیغام زیر رو میده: Table 'vhdlpro1_work25.efis5_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `efis5_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('l4cnk9gc81i892ukcj0js2kfe5', 0, '1451040766') با مدیر هاست درمیان گذاشتم میگن که مشکل رو با برنامه نویس سایت در میان بگذارم. نمی دونم باید چیکار کنم. خیلی ممنون میشم که من را راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseinvhd 0 ارسال شده در دی 94 با عرض سلام و خسته نباشید. من یک سایت جوملای 2.5 رو طراحی کردم. حالا که مدیر هاست اون رو برام راه اندازی کرده پیغام زیر رو میده: Table 'vhdlpro1_work25.efis5_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `efis5_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('l4cnk9gc81i892ukcj0js2kfe5', 0, '1451040766') با مدیر هاست درمیان گذاشتم میگن که مشکل رو با برنامه نویس سایت در میان بگذارم. نمی دونم باید چیکار کنم. خیلی ممنون میشم که من را راهنمایی کنید. من جدول session رو خالی کردم درست نشد. کل جداول دیتابیس رو repair کردم ولی بازم درست نشد. لطفا یکی بهم کمک کنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseinvhd 0 ارسال شده در دی 94 من جدول session رو خالی کردم درست نشد. کل جداول دیتابیس رو repair کردم ولی بازم درست نشد. لطفا یکی بهم کمک کنه. یعنی کسی تو این انجمن نیست به من کمک کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر