mercol30 14 ارسال شده در آذر 94 سلام. من سه تا مشکل با کامپوننت فروش فایل جومینا دارم: 1. توضیحات کامل فایل اصلا در سایت نمایش داده نمی شه 2. وقتی که من فایل را قیمت نمی زنم و می خواهم به صورت رایگان دانلود شود. اما گزینه خرید و دانلود می آید و وقتی روش کلیک می کنیم به درگاه وصل می شود و می گوید که پی لاین کمتر از 100 تومان را قبول نمی کنه. خوب برای اینکه فایلی را بخواهیم رایگان منتشر کنیم باید چه کرد 3. یک مشکلی که دارم این هست که وقتی کاربر خرید می کنه در آخر چین پیامی براش می یاد : سفارش معتبر نیست . مبلغ پرداختی به حساب شما بازگشت داده می شود. ر چند چند ثانیه بعد لینک دانلود براش ایمیل می شود. ولی می خواهم آخر پیام بده که با موفقیت انجام شد و لینک دانلود را بهش بده و نیاز به رفتن به ایمیل نباشه ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chavosh 30 ارسال شده در آذر 94 با سلام 1-آخرین ورژن رو دانلود ونصب کنید . 2-برای فایل رایگان قیمت را صفر قرار دهید . 3-سفارش معتبر نمیباشد دوستان دیگه هم با این مشکل برخوردن تو انجمن سرچ کنید 4-از تگ درج مطب استفاده کنید برای نمایش توضیحات. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajjadnasiri 4 ارسال شده در دی 94 در بخش توضیحات کامل،متاسفانه اصلا قابل استفاده نیست. حتی با استفاده از تگ «تبدیل به متن ساده» نمی توان لینک قرار داد یا تغییرات دیگر در متن به صورت دلخواه داد. کاش این ویرایشگر درست می شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chavosh 30 ارسال شده در بهمن 94 با سلام این مشکل برای تمام کسانی که از این افزونه استفاده میکنند وجود دارد پشتیبانی جومینا هنوز بعد از گذشت یکسال از انتشار این افرونه خوب این مشکل رو برطرف نکرده من به شما پیشنهاد میکنم از مطالب جوملا استفاده کنید برای معرفی محصول خود بعد لینک اتصال به قسمتی که از کاربر ایمیل را سوال می کند وصل کنید تا فروش انجام شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر