farhadsoftware 0 ارسال شده در آذر 94 سلام به کاربران و مهندس تهرانی من این افزونه را بر روی جوملا ۳.۳.۶ نصب کردم و مشکلی نداشتم ولی وقتی سایت جوملا یی از نسخه۳.۳.۶ بدون نصب افزونه آمار گیر به نسخه جوملا ۳.۴.۶ آپدیت می کنم افزونه را نصب می کنم و ماژول و پلاگین را فعال می کنم ولی در قسمت ماژول فقط سربرگ یا تب ماژول قابل مشاهده است و سه تب زیر قابل مشاهده نیست تخصیص منو ماژول دسترسی ها تنظیمات آمار گیر جومینا پیشرفته مانند تصویر زیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 94 درود بر شما احتمال 90 درصد به خطار پلت فرم جوملا هست . کلا پلت فرم ها در جوملا نسخه 3.x متفاوته حتی امکان داره مجدد در 3.5 متفاوت تر باشه !!!! اینم دست گل دست اندرکاران جوملاست ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
norani 0 ارسال شده در آذر 94 سلام به همه دوستان من هم بعد از به روز رسانی این مشکل رو در ماژول ها دارم. البته ماژولهای مختص ورژن ۳ هم همیطور؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhadsoftware 0 ارسال شده در آذر 94 حالا ترفندی برای حلش نیست من از نسخه 3.3.6 به بالا که قبل آپدیت این افزونه را نصب کرده باشم مشکلی ندارم وقتی نسخه جوملا بالا 3.3.6 باشه بخوام این افزونه را نصب کنم این مشکل پیدا می شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 94 درود بر شما اصلا پیشنهاد نمیشه از سیستم آمارگیر استفاده کنید چون از منابع سایت تون زیادی استفاده می کنه از گوگل آنالیز استفاده کنید که آمار دقیق تری هم بهتون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر