nima89nima 1 ارسال شده در آذر 94 با سلام من کامپونت مخصوص جوملا 3 را نصب کردم اما وقتی به قسمت تنظیمات ان میرم فقط صفحه سفید نشون میده چند بار هم حذف کردم و نصب کردم اما باز درست نشد لطفا بگید مشکل از چی میتونه باشه 1 واکنش ها : emobin نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 94 این افزونه با پلاگین kazaam مشکل داشت این پلاگین که نصب نیست؟ 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emobin 0 ارسال شده در دی 94 (ویرایش شده) من هم همین مشکل رو دارم روی آخرین نسخه جوملا 3 برای تست نصب کردم و فقط خود جوملا بوده و هیچ افرونه ای روش نصب نیست. وقتی میزنی برای تنظیمات که کلید گوگل رو بدی به صفحه سفید میره با لینک زیر index.php?option=com_cloudbackup&view=backups که با توجه به لینکش فکر میکنم مشکل از خود افزونه باشه چون view لود میکنه اشتباه است در واقع بایستی به لینک زیر ریدایرکت بشه index.php?option=com_cloudbackup&view=config&layout=edit&id=1 وقتی لینک بالا رو هم دستی میدیم و کلید ها گوگل رو بهش میدیم برای چک به یه لنک مورد دار دیگه ای ریدایرکت میشه که باعث خطا در جوملا میشه index.php?option=com_cloudbackup&layout=edit&id=1 به نظرم این کامپوننت با آخرین نسخه جوملا 3 سازگاری نداره. افزونه خیلی عالی هست. امیدوارم اهل فن بتونن هر چه زودتر درستش کنن.. حیف شد ولی جومینا شصت امتیاز ازم کم کرد. خواهشا اگه درست شد بهم اطلاع بدین ایمیل من: emobin.89[at]gmail.com ویرایش شده دی 94 توسط emobin نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 94 (ویرایش شده) بنده این افزونه رو برای جوملا 3 ترجمه کردم ولی شاید روی آخرین نسخه جوملا مشکل داشته باشه. همین الان روی جوملا 3.5 بتا بررسی کردم اروری نداشت لطفا نمایش خطا رو فعال کنید ببینید چه خطایی بهتون میده؟ ویرایش شده دی 94 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emobin 0 ارسال شده در دی 94 بنده این افزونه رو برای جوملا 3 ترجمه کردم ولی شاید روی آخرین نسخه جوملا مشکل داشته باشه. همین الان روی جوملا 3.5 بتا بررسی کردم اروری نداشت لطفا نمایش خطا رو فعال کنید ببینید چه خطایی بهتون میده؟ از آخرین نسخه جوملا ارائه شده در سایت جولا جهانی استفاده می کنم. نسخه 3.4.8 سطح خطا رو گذاشتم رو حداکثر به صورت دستی وارد صفحه کانفیگ شدم و خطای زیر نوشته شده بود. بستن سیستم پشتیبانگری از سایت جومینا کلود پروفایل Strict Standards: Declaration of CloudbackupModelconfig::prepareTable() should be compatible with that of JModelAdmin::prepareTable() in/home/***/public_html/administrator/components/com_cloudbackup/models/config.php on line 32 نکته دیگه شاید بتونه کمک بکنه اینکه حتی آیکن ها کامپوننت مثل ایکن گوگل درایو که تو فیلم کنار تنظیمات هست لود نمیشه. به نظر میاد رو اکشن دکمه ها و ریدایرکت ها کلا عمل نمیکنه...!! خیلی خوب میشد اگه درست میشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 94 سلام روی جوملا 3.4.8 جوملا جهانی چک کردم این ارور رو نشون میداد ولی فیلد ها رو هم نشون میداد. این ارور چیز خاصی نیست که بخاطرش بخواد صفحه سفید بشه احتمالا مشکل از جوملای خودتونه جوملای جدیدی نصب و بررسی کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nami 0 ارسال شده در بهمن 95 با سلام خدمت دوستان من کامپوننت cloud backup رو نصب کردم مشکلی در نصب و اجرا هم نداشتم از گوگل client id و client secret رو هم دریافت کردم بعد ازوارد کردن در کامپوننت در مرحله دریافت کد اعتبارسنجی از گوگل و زدن دکمه آن با صفحه زیر رو به رو میشم که ارور میده دلیلش رو کسی میدونه برای حل این مشکل چکار باید کرد ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر