EGHDAMI 0 ارسال شده در آذر 94 با سلام و احترام من افزونه تلگرام جومینا رو نصب کردم یه ربات جدید هم در تلگرام ساختم و کد API رو در افزونه قرار دادم ولی آدرس cronjob که در قسمت راهنما به من داده عمل نمیکنه و ارور خطای سرور رو به من میده مشکل از کجاست؟ لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhadsoftware 0 ارسال شده در دی 94 سلام دوستان من این افزونه را نصب و ربات را ساختم و به این روش ربات اجرا می شود ولی یک دقیقه طول می کشه جواب سول منو بده cron commands: /usr/local/bin/php /home/domain/domains/mydomain/public_html/my file run.php > /dev/null 2>&1 ساخت فایل پی اچ پی در ریشه هاست <?php $ch = curl_init(); curl_setopt($ch, CURLOPT_URL,'http://mydomain/index.php?option=com_joominatelegram&key=mycode'); نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhadsoftware 0 ارسال شده در دی 94 سلام دوستان نسخه تجاری افزونه تلگرام جومینا آماده نشده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر