mehrdadkey2 19 ارسال شده در آذر 94 سلام من از کامپوننت K2 برای محتوای سایت استفاده می کنم متاسفانه لینک های تکراری بسیار زیادی دارم . یعنی به هر مطلب و یا مجموعه می توان از طریق چندین لینک مختلف دسترسی پیدا کرد. همچنین عبارت هایی مثل component/k2/item تو آدرس مطالبم زیاد دیده میشه لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در آذر 94 لطفا یکی راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 94 درود بر شما یک افزونه سئو نصب کنید افزونه سئو همه لینک ها رو به یک لینک ارجاع میشه داد که دیگه هر مطلب یک لینک داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mcpdvc 16 ارسال شده در آذر 94 درود بر شما یک افزونه سئو نصب کنید افزونه سئو همه لینک ها رو به یک لینک ارجاع میشه داد که دیگه هر مطلب یک لینک داشته باشه درود بر شما از کدوم برنامه کامپوننت برای سئو مناسب هست؟ معرفی میکنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در آذر 94 سپاسگزارم آقای میری معمولا افزونه ACSEF پیشنهاد میشه چون تنها افزونه ایه که با کامپوننت K2 سازگاری داره و این مشکل رو حل میکنم. ولی به خدا از دیروز دارم اینترنت رو زیر و رو میکنم نتونستم افزونه کامل رو برای جوملا3 گیر بیارم. لطفا در صورت امکان کمک کنید.ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در آذر 94 لطفا یکی راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر