amines 0 ارسال شده در آذر 94 سلام خدمت دوستان من میخوام یه سیستم امتیاز دهی و نمره دهی داشته باشم که مردم بتونن بیان تو سایت و به مطالب یا منو ها نمره بدن و بعد بشه به طریقی نتایج رو تو صفحه اصلی نمایش داد. مثلا نشون بده 10 مطلب پر امتیاز کدوم بوده، هم چین کامپوننت یا ماژولی هست؟؟؟ پیشنهاد شما چیه؟ ممنون از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 94 درود بر شما alpha userpoint بهترین افزونه ای است که در زمینه امتیاز دهی بنده میشناسم تست کنیدش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amines 0 ارسال شده در آذر 94 درود بر شما alpha userpoint بهترین افزونه ای است که در زمینه امتیاز دهی بنده میشناسم تست کنیدش ممنون از شما، ولی فکر کنم این برای امتیازدهی به کاربرا باشه، و امتیازشم ادمین سایت تعیین میکنه، من میخوام بازدید کننده ها به گزینه هام نمره بدن،آیا امکانش هست؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 94 درود بر شما آها , تازه متوجه شدم بنده سیستم کاملی به ذهنم نمیرسه فکر می کنم باید اختصاصی نوشته بشه براتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر