bewran 3 ارسال شده در آذر 94 دوستان سلام من کامپوننت کامنتو رو نصب کرده ام ولی دکمه ارسال رو میخوام به یه زبان دیگه ترجمه کنم هر چه تلاش کردم تغییری درش ایجادنمیشه. رو دکمه به انگلیسی نوشته Submit comment و میخوام به زبان فرانسوی تغییرش بدم ولی هربسته زبانی که روش نصب میکنم دکمه ارسال ترجمه نمیشه کجا باید دستکاری بشه ممنون میشم کمک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 94 درود بر شما بر فرض اینکه شما بدرستی فایل ترجمه را تغیر میدادید ولی تغییر نمیکرد : حتما بصورت دستی درون فایل php داده شده که باید فایل php اون رو تغییر بدید درون فایل های php بگردید components/YOUR_COM/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nava 1 ارسال شده در آذر 94 درود بر شما بر فرض اینکه شما بدرستی فایل ترجمه را تغیر میدادید ولی تغییر نمیکرد : حتما بصورت دستی درون فایل php داده شده که باید فایل php اون رو تغییر بدید درون فایل های php بگردید components/YOUR_COM/ ممنون از جواب شما ولی دقیقا کدام فایل توی کدام پوشه چون پر از فایل پهپ می باشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 94 درود بر شما یه جستجو سراسری بزن توی کل پوشه های کامپوننت کومنتو بنده دقیق نمیدونم تو کدوم پوشه ست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر