hdiz 0 ارسال شده در آذر 94 با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان من افزونه rsform را نصب کردم و چندین فرم ساختم. اما در قسمت ایمیل ها وقتی مشخص میکنم که به مدیر ایمیل بزن فقط یه پیام میفرسته که شما یک پیام جدید در بخش فلان دارید ولی گزارشی از فرم نداره. خیلی گشتم ولی چنین قابلیتی نداشت. حالا سوالم اینه که آیا کامپوننت یا پلاگینی برای این کار هست که به rsform اضافه بشه و این کار رو بکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 94 درود بر شما در بخش تنظیمات ایمیل می تونید پیام رو هم شخصی سازی کنید و مقادیر پر شده از سمت کاربر را در ایمیل داشته باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hdiz 0 ارسال شده در آذر 94 با سلام. من کاری رو که گفتید کردم و تقریبا هم شد. ولی مشکل جدیدی که دارم اینه که وقتی روی دکمه ذخیره سازی و بستن یا دکمه ذخیره کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته و فقط دکمه انصراف کار میکنه. خواهشاٌ کمک کنید. خیلی گیرم. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hdiz 0 ارسال شده در آذر 94 دوستان کسی کمکم نمیکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hdiz 0 ارسال شده در آذر 94 (ویرایش شده) من این افزونه رو بدون هزینه از سایتی دانلود کردم و فکر میکنم که باگ داره. و حالا تصمیم گرفتم از جایی مطمعن این افزونه رو بخرم. ولی آیا میشه راهنمایی کنید که چجوری میتونم table هاش رو که قبلا ساختم به این جدیده انتقال بدم؟ ویرایش شده آذر 94 توسط hdiz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
drwood 14 ارسال شده در آذر 94 فرم ساز رو جوملا 3 این مشکل رو داره.میتونی تو دیتابیس پیام خود رو قرار بدی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hdiz 0 ارسال شده در آذر 94 (ویرایش شده) با تشکر. اگه ممکنه راهنمایی کنید که چطوری این کار رو بکنم. با تشکر فراوان ویرایش شده آذر 94 توسط hdiz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
drwood 14 ارسال شده در آذر 94 تو دیتابیس جدول form هست که داخلش اسم فرمهایی که ساختی وجود داره. اگه با دیتابیس تا بحال کار نکردی یکم مشکله توضیح دادنش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
drwood 14 ارسال شده در آذر 94 لینک رفع اشکال rsform: http://www.joomlahelp.ir/index.php/%D8%A8%D9%84%D8%A7%DA%AF/25-can-t-save-admin-email-text-rsform نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر