ehsan1 17 ارسال شده در آذر 94 سلام دوستان من افزونه attachments را نصب کردم مشکلی که دارم اینه که تا 4 مگ بیشتر اجازه اپلوده داده نمیشه از مدیریت رسانه هم حجم را تا بینهات افزایش دادم ولی این امکان وجود ندارد که بیشتر از 4 مگ با این پلاگین و کامپوننت آپلود کرد راهی هست که بشه افزایش داد؟ تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 94 درود بر شما از طریق php.ini می تونید اینکار رو انجام بدید با مدیریت هاست تون مشورت کنید ... 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در آذر 94 درود بر شما از طریق php.ini می تونید اینکار رو انجام بدید با مدیریت هاست تون مشورت کنید ... دوست عزیز در آپلود در خود جوملا مشکلی ندارم سرور دست خودمه و تنظیمات روی unlimited هستش فقط در کامپوننتی که نصب کردم این مشکل را دارم پلاگین پیوست فایل در مطلب : http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-content-setting/joomla-farsi-content-setup/%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%B3%D8%AA-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 94 درود بر شما مطمئن نیستم که ایا مشکل از کامپوننت هست یا نه ولی میدونم اگر در فایل php.ini محدودیت باشه دیگه کامپوننت فرقی نداره که چقدر پنها رو باز بذاره شما فایل php.ini رو باز کنید و ببینید MAX_UPLOAD_SIZE روی چند تنظیم شده (امیدوارم نامش رو اشتباه نگفته باشم) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر