xvision 0 ارسال شده در آذر 94 سلام لطفا مدیرا کمک کنن من با کمی بی دقتی پلاگین های افزونه اعتبار سنجی پیشرفته جومینا رو نصب کردم بدون این که حواسم باشه مربوط به جوملا 2.5 هستش ! با فعال کردن پلاگین scriptor_joomina_ir کلا سایتم داره ارور 500 می ده و بالا نمیاد ! چیکار کنم ؟! لطفا سریع جواب بدین سایت مشتریم هستش و اونم بسیار حساس ! ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
xvision 0 ارسال شده در آذر 94 فکر نمی کنم چیز سختی پرسیده باشم که کسی جوابی نداده یا کلا مدیرها حضور ندارن ؟! لطفا کمک کنید مشکل بنده حل بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
xvision 0 ارسال شده در آذر 94 جدا جای تمجید و تشکر داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
xvision 0 ارسال شده در آذر 94 برای من خیلی جالب بود که سازندگان این افزونه هیچکدوم نیومدن یه نگاهی به مشکل من بندازن و حداقل یه پیشنهادی بدن ولی مطمئن هستم که به زودی میان و اخطار می دن که دارم اسپم می کنم واقعا نا امیدم کردین من از این انجمن و افراد گرانقدری مثل آقای تهرانی و جناب صفرعلی خیلی انتظارم بیشتر بود ولی متاسفانه چیزی که دیدم کلا نا امیدم کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 94 درود بر شما دوست عزیز حق با شماست همه دوستان کمی کم لطفی می کنند اما این کم لطفی فقط دلیلش اینه که همه دوستان دغدغه های شخصی و کاری روزمره دارند و نمی رسند که بخواهند همیشه در تالار مداول حضور داشته باشند الانم که فصل مدارس و دانشگاه هاست حضور همگی کمرنگ تر خواهد بود و هست به هر حال از اینکه شما در چندین مرحله کمک خواستید و ما قادر به کمک کردن نبودیم پوزش می طلبیم ارادت 1 واکنش ها : musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 94 سلام شرمنده که من یه مدت تو تالار نبودم اسکریت فعال یا غیرفعال نمودن افزونه های جوملا رو از امضای بنده دانلود کنید آموزش هم دارد. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر