solan 0 ارسال شده در آذر 94 سلام امکان اینکهk2 و jdownloads با هم ادغام شن وجود داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 94 درود بر شما بنده چنین چیزی ندیدم ولی جی دانلودز یک پلاگین داره که می تونید یک فایل رو به ویرایشگر اضافه کنید و در سایت نمایش بدید که شما می تونید زمانی که یک مطلب از کی2 اضافه می کنید فایل جی دانلودز رو با همون پلاگین به مطالب کی2 اضافه کنید 1 واکنش ها : solan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
solan 0 ارسال شده در آذر 94 درود بر شما بنده چنین چیزی ندیدم ولی جی دانلودز یک پلاگین داره که می تونید یک فایل رو به ویرایشگر اضافه کنید و در سایت نمایش بدید که شما می تونید زمانی که یک مطلب از کی2 اضافه می کنید فایل جی دانلودز رو با همون پلاگین به مطالب کی2 اضافه کنید ممنون فکر کنم خود جومینا این کارو انجام داده اینجارو مشاهده کنید http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-learning/%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%DA%A9-%D8%A2%D9%BE-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-google-drive-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%B4%D8%A8-%DB%8C%D9%84%D8%AF%D8%A7-1392.html من دنبال یک کامپوننتی هستم که بتونه فایل رو از هاست دانلود بفروشه آیا این امکانش هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
solan 0 ارسال شده در آذر 94 یک سوال دیگه داشتم در جی دانلود چجوری میشه لینک یک فایل آپلود شده رو تو جی دانلود آورد؟هیچ گزینه یا تنظیماتی رو نتونستم برای این پیدا کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر