saeedkh 0 ارسال شده در آذر 94 سلام از کامپوننت فروش فایل جومینا دارم استفاده میکنم اما مشکلی که پیش اومده این هست که زمانی که در ادمین در قسمت فایل ها .. فایل را بع همراه عکس و فایل پیوست شده می گذارم و ذخیره میکنم به درستی کار میکنه اما برای یک بار دیگه برای ادیت کردن روی فایل کلیک میکنم خطای زیر را میده : 500 طرح بندی default یافت نشد و وارد نمیشود .. ممنون میشم راهنمایی کنید . سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 94 درود بر شما یکبار دیگه کامپوننت رو نصب کنید مجدد تست کنید ببینید همون مشکل هست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedkh 0 ارسال شده در آذر 94 سلام من فقط کامپوننت را نصب کردم - چند تا پلاگین هم همراش هست اونها را نصب نکردم . چشم اینو الان تست میکنم ببینم درست میشه . ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedkh 0 ارسال شده در آذر 94 سلام - آره همون جوری هست دوباره . این بار پلاگین ها هم نصب کردم اما خطا میده . لطفا راهنمایی کنید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedkh 0 ارسال شده در آذر 94 کسی نیست این مشکل را بتونه حل کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در آذر 94 کسی نیست این مشکل را بتونه حل کنه ؟ دوست عزیز برای ادیت باید روی ID یا همون کد فایل کلیک کنید نه نام فایل این مشکل و منم داشتم فعلا تنها راهکارش همینه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
TootFarangi 0 ارسال شده در آذر 94 (ویرایش شده) با سلام و عرض ادب خدمت اساتید محترم بنده امروز این کامپوننت رو دانلود و روی جوملا خودم نصب کردم بدون مشکل نصب شد و من یک فایل رو برای تست که فایل با حجم بالایی هم بود روی هاست آپلود کردم تمامی مراحل بدون مشکل پیش رفت و موضوع فایل مورد نظرم به راحتی ثبت شد منتها من وقتی از منو بالایی که برای مشاهده قایلها و بخش خرید ایجاد کردم ( طبق آموزش فیلم !! ) با پیام هایی که به پیوست ارسال کردم مواجه شدم !! در قسمت مدیریت هم این خطا رو میده : Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/phandir/public_html/administrator/components/com_joominaflileselling/views/controlpanel/tmpl/default.php on line 25 و در قسمت حسابداری وقتی وارد میشم : Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/phandir/public_html/administrator/components/com_joominaflileselling/views/accounting/tmpl/default.php on line 48Warning: Division by zero in /home/phandir/public_html/administrator/components/com_joominaflileselling/views/accounting/tmpl/default.php on line 62 البته این جوملا من روش ویرچومارت نصب بود ولی من غیر فعال کردم کلی از گزینه های قالب خود به خود از کار افتاد که من مجبور شدم اونها رو هم غیر فعال کنم نمی دونم مشکل از اینه یا نه ؟ لطفا منو در این زمینه راهنمایی بفرمایید. متشکرم . ویرایش شده آذر 94 توسط TootFarangi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
TootFarangi 0 ارسال شده در آذر 94 سیستم خطا رو در فایل کانیفگ غیر فعال کردم ولی منو یی که دارم ایجاد می کنم خالیه !!! در صورتی که من مطلب قرار دادم برای کارم چرا خالی نشون میده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
TootFarangi 0 ارسال شده در آذر 94 الآن یک مطلبی به صورت تست قرار دادم این خطا رو داد : You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'name' in <b>/home/phandir/public_html/administrator/components/com_joominafliles' at line 1 SQL=INSERT INTO `wev8m_joominaflileselling` (`id`, `catid`, `checked_out`,`name`, `price`, `shortdescription`, `descrition`, `image`, `directdownloadlink`, `hostdownloadlink`, `hit`, `disount`, `stat`, `published`) VALUES (NULL, '99', '0','<br /> <b>Notice</b>: Use of undefined constant name - assumed 'name' in <b>/home/phandir/public_html/administrator/components/com_joominaflileselling/views/step2/tmpl/default.php</b> on line <b>414</b><br /> تست', '100', '<br /> <b>Notice</b>: Use of undefined constant shortdescription - assumed 'shortdescription' in <b>/home/phandir/public_html/administrator/components/com_joominaflileselling/views/step2/tmpl/default.php</b> on line <b>411</b><br /> تست', '<p>تست</p> <p>تست</p> <p>تست</p> <p>تست</p> <p>تست</p> <p>تست</p> <p>تست</p> <p>تست</p> <p>تست</p> <p>تست</p> <p>تست</p> <p>تست</p> <p>تست</p> <p>تست</p>', 'Untitled.jpg', '', 'logo.png', '0', '0', '1', '1'); نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر