mylove_iman 12 ارسال شده در آذر 94 سلام و روزبخير دوستان کامپوننت فرم ساز rsform را براي جوملا 3 ميخوام .ممنون ميشم لينک بدين چند مورد نصب کردم ولي متاسفانه موقع استفاده صفحه سفيد نشون ميدن ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 94 درود بر شما متسفانه بنده هم از بیرون دانلود میکردم همه مشکل دار بودن تا لایسنس دار رو خریدم پیشنهاد بنده هم لایسنس دارش هست که راحت بشید کلا 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در آذر 94 . يعني افزونه اي به اين مهمي براي جوملا 3 وجود نداره دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 94 . يعني افزونه اي به اين مهمي براي جوملا 3 وجود نداره دوستان درود بر شما بنده نگفتم برای جوملا 3 نیست بنده عرض کردم برای جوملا 3 هر چی تو نت جستجو میکردم همه بالاخره یه مشکلی داشتن که نمیشد اصلا ازشون استفاده کرد و مجبور شدم که لایسنس دار رو بگیرم نسخه لایسنس دار زیاد نیست اصلا و به نظرم ارزش هم داره 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در آذر 94 ممنونم.دوستان چطوري ميتوان تو فرم ساز فيلد تاريخ را از تاريخ ميلادي به تاريخ شمسي تبديل کرد ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر