admin_av 0 ارسال شده در آبان 94 دروود دوستان ابتدا از همگی بابت حمایت و پاسخ سپاسگذارم من قالبی رو که خارجی بود نصب کردم آفلاین و تغییراتم رو اعمال کردم،برای راست چین شدن قالب رفتم زبان فارسی رو نصب کردم و پس از ان ، زبان فارسی سایت رو فارسی گذاشتم یکی از ماژول ها به نام Home Main-Top Slider که 4 تا ماژول توی صفحه اصلی بود بهم ریخته و همش شده یک ماژول ، و بقیه ماژول ها روی اون اومدن میخوام ببینیم راهی هست برای تنظیمش یا خیر؟ اینم عکس هاش [/url]">[/url] [/url]"> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
admin_av 0 ارسال شده در آبان 94 البته دوستان من از لینک زیر هم برای فارسی سازی استفاده کردم این لینک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nezarati 0 ارسال شده در آبان 94 سلام دوست عزیز اسم قالبتونو بزارید تست کنیم بهتر راهنمایی کنیم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
admin_av 0 ارسال شده در آبان 94 این اسم قالب از شرکت YOOtheme yoo_sixthavenue_demo_package_j3 اینم لینک دانلود قالب چقدر زمان میبره بهم خبر بدین دوستان ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
admin_av 0 ارسال شده در آبان 94 http://yootheme.com/themes/documentation/developers/languages در لینک بالا راجع به زبان توضیح داده ، اما درباره چپ چین و راست چین هیچ چیزی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
admin_av 0 ارسال شده در آبان 94 مشکل بالا در قالب من درست شد ، انقدر باهاش سرو کله زدم تا درست شد . برای فارسی سازی ، ابتدا زبان فارسی را نصب می کنیم ، بعد در پوشه CSS فایل Bootstrap.css را ادیت میکنیم ، یعنی به تگ Body کد زیر را اضافه و ویرایش میکنیم direction:rtl; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر