ehsan1 17 ارسال شده در آبان 94 درود دوستان به پلاگینی جهت نمایش تدادی عکس بصورت اجاکسی یا اسلایدی در محتوا نیاز دارمممنون میشم راهنمایی بفرماییدتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 94 افزونه ی widgetkit این امکان و براتون فراهم میکنه 1 واکنش ها : ehsan1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در آبان 94 افزونه ی widgetkit این امکان و براتون فراهم میکنه درود نصب کردم و یک گالری در ان ایجاد کردم حالا چگونه این گالری را در متن فراخوانی کنم؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 94 دز قسمت ویرایش مطالب، زیر ادیتورتون دکمه ی ویجت کیت اضافه شده است، با کلیک بر روی آن میتونید لیست ویجت ها را مشاهده و انتخاب کنید 1 واکنش ها : ehsan1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در آبان 94 دز قسمت ویرایش مطالب، زیر ادیتورتون دکمه ی ویجت کیت اضافه شده است، با کلیک بر روی آن میتونید لیست ویجت ها را مشاهده و انتخاب کنید ممنون ولی این کلید وجود نداره فقط در کامپوننتها این مورد فعال شده ولی در ویرایشگر این مورد وجود ندارد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 94 داخل ویجت کیت شوید، لیست ویجت ها را مشاهده میکنیدجلوی هر ویجت کدی ب شکل [widgetkit number=1] وجود دارد، کد مربوط ب گالری مورد نظرتون را کپی کنید و در قسمت مورد نظر از متن مطلبتون پیست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر