bahrambaba 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام من يك سايت با ورد پرس دارم ولي اخيرا به مشكلات زيادي باهاش برخوردم كه واقعا اذيت كرده منو . مي خوام تمام مطالبم رو از اون به جوملا انتقال بدم. راستش حدودا 90 تا مطلب دارم. براي انتقال يك كاممپوننت بود به نام jconverter كه نصب كردم و مطالب رو منتقل كردم به جوملا 1.5 ولي ايراداتي داشت كه بعضي تا حدودي قابل حل بود ولي يك مشكل عمده دارم و اينكه الان كه مطالب رو تو جوملا سرو سامان دادم روي هر لينكي كليك ميكنم ارور 404 مياد. حسابي خسته كرده منو . مثلا خواستم كارم كمتر بشه بيشتر شد. دارم فكر ميكنم بهتره يه جوملاي ترو تميز نصب كنم و مطالب رو دستي منتقل كنم. اصلا كسي از دوستان راه راحتر يا روش ديگري دارند. راستش تو جوملاي انگليسي سرچ كردم يه تعداد مطلب بود كه بشتر درباره تغيير دستي ديتا بيس بود. يك ماژول هم پيدا كردم كه كل مطالب رو با rss به جوملا منتقل مي كرد ولي اون هم با rss اين سايت وردپرسي به مشكل برخورد. در هر صورت اگه اين راه حلي بلدين متشكر ميشم. خصوصا اگه اون مشكل ارور 404 رو حل كنم 90 درصد از مشكلاتم حل ميشه. :-/:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در فروردین 90 لطفاً لینک سایت را قرار دهید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bahrambaba 0 ارسال شده در فروردین 90 http://gharibe.tk نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در فروردین 90 http://gharibe.tk فکر کنم شما seo را فعال کردید اما تنظیمات hatcess درست نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در فروردین 90 فکر می کنم مشکل از انتشار بخش ها و مجموعه ها باشه به مدیریت بخش ها و مجموعه ها برید و تمامی بخش ها و مجموعه ها را انتشار بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bahrambaba 0 ارسال شده در فروردین 90 بسيار متشكرم. هر دو موردي كه گفتين صحيح بود . فکر می کنم مشکل از انتشار بخش ها و مجموعه ها باشه راستش چون از منتقل كننده وردپرس به جوملا استفاده كرده بودم ، تمام label ها رو به صورت بخش يا مجموعه در آورده بود . نزديك به 200 مجموعه داشتم كه متاسفانه مجموعه اصلي مربوط ب مطالب رو نديده بودم تا بعد از ايجاد تغييرات منتشر كنم. فکر کنم شما seo را فعال کردید اما تنظیمات hatcess درست نیست بله متشكرم كه يادم انداختين رفتم و فايل رو هم تغيير دادم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در مرداد 90 سلام به همه اساتید و دوستان من یه پوشه ای ایجاد کردم و جوملا نصب کردم(روی همون دیتابیسی که وردپرس هست)حالا می خواستم بدونم وقتی از jconverter استفاده می کنم آیا مطالب فعلی و موجود در وردپرس ( سایت فعلیم با مطالبش ) ازبین میرن یا اینکه نه سایت و مطالب در وردپرس بالا هست تا وقتی که من مطالب جوملا را سروسامان بدم آخه فکر کنم سروسامان دادن مطالب تو جوملا یه کم طول بکشه و دوست ندارم در این مدت سایتم در دسترس نباشه ممنون میشم اگر سریع جواب بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام من خودم تست نکردم ببینم از بین میره یا نه ولی شما برای اطمینان بک آپ بگیرید و تست کنید و نتیجه کارتون رو در اینجا اعلام کنید با بک آپ گرفتن شما دیگه ترسی از از بین رفتن اطلاعات ندارید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در مرداد 90 دوستان دوباره سلام اول اومدم طبق فرمایشات آقای مرادی یه بک آپ گرفتم بعد هم یه دیتابیس ایجاد کردم و در FTP هم یه فولدر جدید ایجاد کردم و جوملا را در اونجا نصب کردم و استارت jconverter را زدم و حالا هم سایتم با آدرس اصلی با وردپرس بالاست و هم می تونم جوملا را سروسامان بدم تا هروقت که تمام تنظیمات و چیدمان مطالبم در جوملا تمام شد بزارم روی آدرس اصلی با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر