reza1388 5 ارسال شده در آبان 94 با سلام من کاتمپوننت تلگرام جناب تهرانی را نصب کردیم حالا cron job را وقتی در url وار می کنیم خطای زیر می دهد extension_dir does not exist: /usr/local/php53/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20090626 باید چکار کنم مشکل از کجاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 94 درود بر شما متن ارور رو به مدیریت هاستینگ تون نشون بدید .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
webpa90 5 ارسال شده در آبان 94 این افزونه رو از کجا میشه دانلود کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 94 درود بر شما کدام افزونه ؟ بنده عرض کردم متن اروری که اینجا گذاشتید را به مدیریت سرور تون تیکت کنید ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در آبان 94 درود بر شما کدام افزونه ؟ بنده عرض کردم متن اروری که اینجا گذاشتید را به مدیریت سرور تون تیکت کنید ... خب مشکل از پلایگن گاردین سورس است چه طوری باید نصب بشه 1 واکنش ها : chavosh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chavosh 30 ارسال شده در آذر 94 خب مشکل از پلایگن گاردین سورس است چه طوری باید نصب بشه با سلام از پشتیبانی سرو تون بخواهید پلاگین را بر روی دامنه شما فعال کند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر