delshad1522 0 ارسال شده در فروردین 90 با سلام اگه امکان داره یک آموزش اولیه برای استفاده از این کامپونت قرار دهید . با تشکر . در ضمن من موقعیت های قالبم یاده رفته چطوری میتونم پیداش کنم !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوست عزیز. در موررد سوال اولتون عرض کنم که این افزونه به صورت فارسی هست و نیاز به آموزش نداره، حالا شما هرجاش رو متوجه نمیشد بفرمایید تا دوستان راهنماییتون کنند. سوال دومتون: برای مشخص نمودن موقعیت ها قالی خود پس از مسیر فعلی (tp=2?/نام دامن/) رو در نوار آدس مرورگر خود اضافه نمایید. موفق باشید. یا فاطمه(س) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام لطفا سوالات مختلف رو بصورت مجزا و در بخش مربوطه مطرح کنید!!! با توجه به محل ایجاد تاپیکتون نکات مطرح شده در تاپیک زیر رو جهت مشاهده موقعیت های قالب در جوملا 1.6 ... در نظر بگیرید... http://forum.joomina.ir/thread-2458.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
delshad1522 0 ارسال شده در فروردین 90 دوست من مرسی . من تونستم کاراشو انجام بدم ولی وقتی نام و ایمیل رو مینویسم و دکمه اشتراک رو میزنم اصلا ثبت نمیکنه . آیا تو ماژول تنظیمات خاصی داره که باید انجامش بدم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر