mylove_iman 12 ارسال شده در آبان 94 با سلام دوستان من به افزونه اي نياز دارم که به صورت افقي يکسري عکس را نشون بدهد که البته قابليت حرکت به سمت چپ و راست را داشته باشد يکي علامت جلو و عقب را داشته باشه و با کليک بر روي عکس عکس بصورت پاپ آپ بزرگ بشه ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد از کدوم افزونه استفاده کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در آبان 94 يعني همچين چيزي نيست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 94 داخل افزونه های سایت قسمت مربوط به مطالب همچین افزونه ای هست 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در آذر 94 ممنون ميشم دقيق تر راهنمايي کنيد دوست عزيز من نميخوام با کليک بر روي عکس مطلب باز بشه من ميخوام خود عکس بزرگ بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آذر 94 افزونه ویجت کیت کاری ک میخواهید و براتون آنجام میده 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر